2777
2789
عنوان

من نمیتونم شوهرم رو ببخشم!

752 بازدید | 56 پست

سلام

حدودا دو سال پیش شوهرم رازی که قرار بود بین مون تا ابد باقی بمونه رو به پدرم گفت این گفتن خیلی برای من سنگین تموم شد و همونجا حس کردم منو کشته ولی حالا بعد این همه مدت میفهمم خودش رو تو قلبم کشته 

متاسفانه هیچ کارش به چشمم نمیاد 

از دستش عصبانی و ناراحتم 

با کوچکترین اتفاقی بهم میریزم و یک حس درونی بهم میگه این ادم لیاقت بخشیدن و گذشت کردن نداره! 

خودم میدونم با این همه احساس بدی که نسبت بهش دارم هم زندگی رو به خودم زهر کردم هم اون ولی نمیتونم به خاطر بچه هام از رابطه بیام بیرون واقعا خسته شدم 

جوری شده شنیدن صداش هم ازارم میده …

شما چه طور همسرتونو میبخشید وقتی از خط قرمز که چه عرض کنم از روی من رد شده رفته!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش برای گفتن چی بود؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

حق دارین فاش کردن راز خط قرمز منم هست...منتهی ب چیزای خوبش فک کنین قطعا حالت بهتر میشه...ی چند وقت تنهایی هم ممکنه حالتو خوب کنه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خب چون من اصن درکی از حرفت ندارم.و باید بدونم اون راز چیه.بدم میاد چیزیو نصفه بم بگن.بعد بگن،حالا چکارکنم.الان من اصن متوجه نیسم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دقیقا منم تو دوران نامزدی همچین گندی زد همسرم خیلی خیلی بد بود

اصلا نمیتونم ببخشم

دلم باش صافف نمیشه 

اصصصلا دوسش ندارم از اون موقع انگار برام تموم شد

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
هیچ بخاطر بچهات به اون موضوع فکر نکن

دقیقا موضوع برمیگرده به بچه هام و این بیشتر ناراحتم میکنه شاید اگه بحث خودم بود میگذشتم 

اما حس میکنم دیگه برام قابل اعتماد نیست! 

دقیقا منم تو دوران نامزدی همچین گندی زد همسرم خیلی خیلی بد بود اصلا نمیتونم ببخشم دلم باش صافف نمی ...

مگه چیو به کی گفته،؟))))

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡