2777
2789

ژل ابرو برای لیفت ریمل ابرو رنگ میده 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ریمل ابرو رنگ ابرو رو پررنگ و عوض میکنه

ژل لیفت میکنه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاراییای مجزا داره

نمیشه گف کدوم بهتره 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
ریمل ابرو رنگ داره رنگ میده ب ابرو. ژل ابرو رو ثابت نگه میداره در حد ۲ ساعت . صابون ابرو لیفت میونه ...

عه صابون ابرو ام داریم؟ نمیدونستم

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
اها  ریمل دیگ لیفت نمیکنه؟ بعد میشه هردو رو باهم زد ک هم رنگ بشه هم لیفت؟🤔

ریمل خودش ابرو رو سفت میکنه 

تاحالا امتحان نکردم باهم

ولی ریمل چون خشک میکنه ابرو رو یکم میتونه بالا ببره

ولی در حد لیفت نیست

باهم بزنی احتمالا سفیدک میزنه 

اها  ریمل دیگ لیفت نمیکنه؟ بعد میشه هردو رو باهم زد ک هم رنگ بشه هم لیفت؟🤔

دوتاش با هم نمیدونم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
عه صابون ابرو ام داریم؟ نمیدونستم

صابونم همون کارایی ژل ابرو رو داره

ولی اگه ابروهات مثل من کلفته و موهای ابروت تار کلفته و سنگینه صابون به دردت نمیخوره