2777
2789

اخه مامانمم بعد از رفتار اشتباه شوهرم رفتار اشتباه تری کرده رفته خونه خوارشوهرم که اتفاقا عروسمونم هست و هرچی تونسته گفته داداش منم اشتباه ترتر کرده جو‌ش اورده و رفته با شوهرمن دعوا کردن و....

الان شوهرم سر لج افتاده اسیر شدم🥴 

رابطش با خودم خوبه ولی چون با مادرم سر لج افتاده نمیذاره برم اونجا 😬😭🤧

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

داستان ازین قراره که شوهرم سر اینکه مامانم چرا همش بجای اسم این اسم شوهر خواهرم رو میبره با مامانم بحث گرفته بود 

شوهر منم حسااااااااس و لجباز و یه دنده 😬

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره خواهرشوهرت کاره ای نبود کار مادرت اشتباه بوده .....من اگه بودم یواشکی میرفتم و مادرمو نصیحتم میکردم 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
خوب نرو تا آرامش برگرده به هردو طرف و خانواده خودتم متوجه اشتباهشون بشن

منم نرفتم هنوز ولی دلم خیلی گرفته

بیچاره خواهرشوهرت کاره ای نبود کار مادرت اشتباه بوده .....من اگه بودم یواشکی میرفتم و مادرمو نصیحتم ...

صدبار بهش گفتم ولی مشکل اینه مادرم قبولم نمیکنه اشتباهشو😭

صدبار بهش گفتم ولی مشکل اینه مادرم قبولم نمیکنه اشتباهشو😭

خب زنگیت مهم تره مادرت که حاضر نیست براارامش توکنار بیاد  بهتره بلزم صبر کنی نری....من براساس مادر خودم نظر دادم

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
عباس اقا کوتاه بیا برادر...😁😁

نمیاد این برادر کوتاه بیا نیست که نیست 😂😂😂😂

من جات باشم الان میخوابیدم به این موضوع فکر نمیکردم همه چی درس میشه

فعلا که همینم زدم به بیخیالی 🤧