2821
2789
عنوان

اونایی که عمل سزارین کردن بیان//

201 بازدید | 14 پست

سلام. آبجیم چند روز پیش عمل کرده بود، الان خیلی شکمش درد میکنه انقدر که از درد گریه میکنه. علتش چیه؟

هیهات من الذله هیهات من الذله✌🏻

حتما ببرینش دکتر علل مختلفی میتونه داشته باشه از نفخ معمولی تا هماتوم و خدایی نکرده پارگی روده سر عمل که جراح متوجه نشده

سریعا ببرین دکتر الکی هم ترخیصش نکنین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما ببرینش دکتر علل مختلفی میتونه داشته باشه از نفخ معمولی تا هماتوم و خدایی نکرده پارگی روده سر عم ...

ولی من تا یک هفته نمیتونستم از جام بدون کمک پاشم درد هم که داشتم 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
طبیعی نیس دردی ک تا این حد شدید باشه حتما ی مشکلی مطرح میشه 

بله دا 

ممکنه همه مثل هم نیستن که من دردام طبیعی بود مسکن میخوردم خوب میشدم

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

فکر نکنم اینقدر شدید طبیعی باشه دز حد سوزش و درد موقع پا شدن طبیعیه اونم قابل تحمل تازه زیاد باشه شیاف بزنه خوب میشه زنگ بزنه بیمارستانی که بوده بپرسه من هرچیزیم میشد زنگ میزدم میگفتم فلانی ام اینجوری شدم چی کار کنم پرستار بخش یا خودش جواب میداد یا از دکتر می‌پرسید میگفت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ولی من تا یک هفته نمیتونستم از جام بدون کمک پاشم درد هم که داشتم 

نگفتن وقتی میخوان بخوابن و‌ بلند شن درد دارن اون طبیعی هست چون عضلات شکم منفبض میشه و روی زخم فشار میاره و بالطبع درد خواهد داشت 

این درد ممکنه مطرح کننده مشکل جدی باشه حتما ب بیمارستان مراجعه کنن تا علت درد مشخص شه. 

فکر نکنم اینقدر شدید طبیعی باشه دز حد سوزش و درد موقع پا شدن طبیعیه اونم قابل تحمل تازه زیاد باشه شی ...

ممنون بهش میگم حتما بزنه

حتما ببرینش دکتر علل مختلفی میتونه داشته باشه از نفخ معمولی تا هماتوم و خدایی نکرده پارگی روده سر عم ...

بهش میگم ممنون

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792