2777
2789
عنوان

کیا قرص گین اپ خوردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 217023 بازدید | 80 پست
سلام دوستان عزیز من قبلا هم داخل یه تاپیک دیگه نظر داده بودم ولی باز میام میگم من خوردم وزن گرفتم یه ...

سلام دوست عزیز

شما قرص گین آپ خوردین؟

بازگشت نداشت براتون؟

من میخام بخورم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم میخورم همینطوری  کسایی ک میگن ضرر داره من الان یه سال میخورم وزنمم عالی شده هیچ عوارضی ...

گین اپ چه رنگیه عزیزم من تازه خریدمش قابش قرمزه رنگ قرص اش هم صورتی  روش نوشته fat fast  تولید امریکا 

تورو خدا از هر داروی چاقی مخصوصا از گین آپ چه اصل یا قلابی استفاده نکنید _همش کورتون ودگزاست وبشدت خطرناک کبد نابود وباعث هپاتیت وبالا رفتن آنزیم وحتی پیوند کبد وکلیه نارس وچرجی زیر تمام پوست بدن _بدن خط خط واختلات فیزیکی بدن میاره وریزش شدید مو ورشد مو در صورت وبرای خانم ها کیست واختلالات قائدگی میاره وسرطان ومیکروب معده وپوکی اولیه ۲۰ درصدی استخوان ،حتی آب آوردن مغز و..... که اینا مهماش بود 

اگه مصرف میکنید به مرور قطع کنید 

وهرچه سریع _تاکید میکنم ب متخصص داخلی مراجعه کنید حتما و خودتونو نجات بدین 

مخصوصاعلاوه بر چکاب های عمومی  آزمایش هورمون کورتیزول وهورمون تستوسترون رو چک کنید ،سوالی بود بپرسین _این قرص گین آپ ترکیه ای اصلا شوخی نداره

خاهش میکنم مصرف نکنید ب هیچ وجه وسریع ب پزشک داخلی برید برای نحوه قطعش وسنجش میزان عوارض ومخرب بودنش ....

سلام دوست عزیز شما قرص گین آپ خوردین؟ بازگشت نداشت براتون؟ من میخام بخورم🥺

سلام خاهش میکنم ازتون به هیچ وجه مصرف نکنید ،نظر منو راجب این قرص بخونید تو صفحه۴ متوجه میشد 

بازم اگه سوال بود در خدمتم 

آره همینه .جاری منم استفاده کرده جواب گرفته خیلی چاق شده عالی شده صورتش

اصلا به هیچ وجه استفاده نکنید ،اینا فقط کورتون هستن وگرنه ویتامین باعث چاقی نمیشه وچاقی از عوارض خود کورتون هست وباعث بسته شدن رشد وریزش مو وکسر ۲۰ درصد کلسیم بدن وکبد چرب وهپاتیت وحتی پیوند کبد و نارسایی کلیه وو... مشند ومخصوصا برا خانم هاسرطان رحم واخلالات ژنتیکی قائدگی که الان شاید متوجه نشید ولی ب مرور خدایی نکرده دونه دونه شو متوجه میشد واون موقع دیگه هیچ کاری نمیشه کرد

وسریع این قرص گین آپ ترکیه ای کنار بزارید ب بقیم بگید 

وسریعا به پزشک متخصص داخلی مراجعه کنید وحتما هورمون کورتیزول و تستوسترون و پروژسترون رو علاوه بر چکاپ های عمومی بدن،انجام بدین واصلا تاکید میکنم بر گین آپ رو بریزد دور وسریع پزشک برید خیلی خطرناکه

فقط کالری شماری جواب میده .بهترین قرص و پودرو در طی 10سال استفاده کردم جواب نداد.خدای استفاده از هر ...

عزیزم میشه بگی کالری شمار تو 2 ماه جواب میده میترسم سمت داروها و پودرها برم 9 کیلو رو تو چند ماه اضافه کردی

تورو خدا از هر داروی چاقی مخصوصا از گین آپ چه اصل یا قلابی استفاده نکنید _همش کورتون ودگزاست وبشدت خ ...

اصلا گوش نمیکنن چی میگی واقعا راست میگی من هزار تا درد گرفتم میترسم برم دکتر  عوارض چی بوده برای شما لطفا بگید ؟

من تو تاپیکم گین اپ اصل گیاهی دارم ببین قرص از من

سلام ببخشید من گین اپ سه روزه دارم مصرف میکنم اشتهامو اصلا بازنمیکنه ک هیچ ی حالی شدم اصلا صدای اس ام اس گوشی ک میاد انگار منو برق میگیره این حالی میشم یا یکی میخوره بهم اینجورمیشم ی حالی میشم ک بی حس و اینجور ک شبا زودتر از همیشه خوابم میبره طبیعیه؟گفتم چن روز مصرف کنم شاید بعد چن روز درست بشه میشه کسی ک میدونه کمکم کنه