2777
2789
عنوان

کیا قرص گین اپ خوردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 217105 بازدید | 80 پست

دوستان منم از قرص گین آپ استفاده کردم صورتم تپل شده عوارضی هم ندارن ولی اگه می‌خواین بدون دردسر چاق شین یه پیج هست بهتون معرفی میکنم پودر چاق کننده دارن دست ساز درست میکنند با جوانه گیاهان مختلف کافیه برین تو پیجش پست و استوری رو ببین رضایت مردم رو هم ببینید دیگه امکان ندارد که نخری هیچ عوارضی هم ندارن منع مصرف هم ندارن تازه برای خانمهای شیرده هم توصیه میشه علاوه بر چاق کنندگی فواید دیگری هم دارن که دیگه خلاصه خودتون برین به پیجش سر بزنین موفق باشید 😇

اسم پیج clinic_salamatti

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تورااااا خدا تورا خدا حتما جواب بده الان چاق شد مادرت یا نه ؟من بیست روزه گرفتم نه اشتها دارم نه چاقم کرد هیچی همین شصت بلاوه پنج رو تورا خدا چیشد اضافه کرد؟؟

نمیاد

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
فقط کالری شماری جواب میده .بهترین قرص و پودرو در طی 10سال استفاده کردم جواب نداد.خدای استفاده از هر ...

با چه برنامه ای 🙁💔اشتها اورم میخوری ؟

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
تورا ب امام حسین بکو وزن داد یا الکیه؟؟من بییست روز میخورم نه اشتها باز کرده نه وزن

عزیزم به هیچ وجه این قرصارو نخور من یه مدل دیگشو خوردم یهو چاق شدم بدن پره ترک میشه بعد دوبار لاغر میشی...این ترک پوستی خیلی بده..کاش همون طوری لاغر میموندم اما اینطوری نمی‌شدم.خیلی پشیمونم.ترک خیلی زشت تر از لاغریه..اصلا نخور..کالری شماره کن برو باشگاه