الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا قبل ۸ ماهگی اگه با قطره و ماساژ برطرف نشه میل میزن
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اولا اصلا با دست نشسته به چشمش دست نمیزدم و هر بار که میخواستم ماساژ بدم حتما قبلش دستم رو الکل میزدم و بعد میشستم و بعدش ماساژ میدادم این جور اصلا قی نمیکرد
بعد به توصیه دوستم که تجربه مشابه داشت با انگشت اشاره هر روز ۴ بار هر بار ۳۰ مرتبه ماساژ دادم به این صورت که از گوشه چشم بهپایان روی بینی میکشیدم تا بعد از سه روز مجرای اشکیش بازشد. وقتی برای زدن واکسن شش ماهگی رفتم و به خاطر تزریق گریه میکرد با دیدن آب بینیش اشک تو چشمام بود و از باز شدن مجرای اشکیش هزار بار خدا رو شکر کردم چون فقط داشتم به میل زدن و بیهوشی عمل و اذیت شدن بچم فکر میکردم