2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال پیش دبستانی دانشگاه شیراز فرستادم 

اما پشیمون شدم چون مدیریتش قبلا خانم زمردیان بود که خیلی خوب بود اما الان عوض شده با وجود ساختمان جدیدش کلاسهاش شلوغ ۳۰ نفر و کنترل کلاسی خوبی نداشتن مدام بچم اذیت میشد ومعلم هم فقط به همون بچه شیطون توجه داشت تهویش دچار مشکل بود بچم میگفت گرممون میشه ولی برامون [پنکه] آوردن راهروهاش نور گیری خوبی داشت اما پنجره ها باز نمیشد پله ها ایمن سازی نشده بود چیزای بچم مرتب گم میشد و می‌گفت از دوستم غرض میگرم با اینکه همه چیز خریده بودیم .آخر کار هم نصف حروف با هاشون کار نشده بود به جاش تو ماه آخر برای نمایش پایانی فقط با بچه ها سرود کار کرده بودن و بچم همش میگفت معلممون میگه آبرومون میره اگه خوب اجرا نکنین واسترس داشت و دلش نمیخواست بره، دست بچم به خاطر مایع صابونش حساسیت شده بود این همه هم پول گرفتن .مسائل دیگه هم بود ... اما مربی زبان وکامپیوتر و ورزش خوب بودن 

البته اینکه سرود یادشون بِدن خوب بود اما اینکه مرتب به بچه بگن آبرومون میره چرا بد میخونی و استرس بِدن بَده وهمچنین باید کمک مربی هم همراه مربی بیچاره با ۳۰ تا شاگرد بگذارن تا مشکلات کلاسی و اخلاقی برای بچه ها پیش نیاد