2777
2789
عنوان

شوهر پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 93 پست

منم پول برام مهمه اصلا ۹۰ درصد حاضر نیستم برم تو زندگی ک طرف مقابلم حتی کارمند باشه ! هرچند مادر خودم کارمند

اما اگ ببینم طرف مقابلم با عرضه باهم می‌سازیم میریم جلو بعضیا ی جنم خاصی تو وجودشون اگ طرف مقابلم اینجوری باشه چشمم رو میبندم رو اونی ک هست تا هم می‌سازیم بعد اینکه جاپامون محکم شد ازدواج میکنیم درغیر اینصورت پسره ک پولداره ترجیه میدم 

ولی برام از همه چیییی مهم تر اخلاقشه و احترام من آدم مغروری ام خودمو میشناسم اگ طرف مقابلم آدم مثلا قدر نشناسی باشه میشم کوه کینه شاید کاریش نکنم ولی متنفر میشم ازش پس مهم ترین چیز برام اخلاقه و احترام و ادب اون فرد :)

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ دلت گیر کسی دیگه بود اصن نمیومدی این تایپیک رو بزنی خودتم منتظر ی تعارفی ک بگیم دومی خوبه

اولی ام ک از نظر  تو ی خر ک واسه خوشبختی تو کار می کنه😂

تو شوهر پولدار میخوای تعارف ک نداری با خودت

اگ دلت گیر کسی دیگه بود اصن نمیومدی این تایپیک رو بزنی خودتم منتظر ی تعارفی ک بگیم دومی خوبه اولی ا ...

چول برام مهم نیس .بابام منو از هر خواستم غنی کرده .فقط دلم گرفته بود خیلی خواستم درد و دل کنم.قضاوت نکنین

من تجربه شو دارم. ۱۵ سال قبل با یه پسر کارمند که هیچی هم نداشت و تازه استخدام شده بود بخلطر همین حس ...

اون هیچی نداشته.این بنده خداهمچی داره دستش به دهنش میرسه.دوسش داره و همه کاربران می‌کنه.لطفامقایسه وراهنمایی غلط نکنید

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید
اون هیچی نداشته.این بنده خداهمچی داره دستش به دهنش میرسه.دوسش داره و همه کاربران می‌کنه.لطفامقایسه و ...

عشق من با قدرت خودش هم کار داره هم خونه هم ماشین داره خودشم تو این زمانه خونه حیاط دار داره توموقعیت خوب همشو با تلاش خودش ب دست اوورده.فداش شم😔نمیتونم بهش بگم دردمو ک مامانم چه‌قدر اذدیتم میکنه .میترسم بگم ناراحت شه نمیخوام دلش بشکنه

چول برام مهم نیس .بابام منو از هر خواستم غنی کرده .فقط دلم گرفته بود خیلی خواستم درد و دل کنم.قضاوت ...

شکاک نباشه 

دست بزن نداشته باشه 

از لحاظ روحی و روانی مشکل نداشته باشه 

درکت کنه 

دلسوز باشه 

احترام قائل باشه 

اینا همه تو زندگی مهمه 

اره میگن معلوم نمیشه

عزیزم اگر امکانش هست براتون اول مستقل باشید و یه درآمد هرچند کم برای خودتون داشته باشید نه فقط شما اسی عزیز همه دخترها و زن ها باید برای خودشون یه درآمدی داشته باشن خودم مثل ...تو گِل گیر کردم هر کاری هم خواستم کنم جلوم رو گرفته این ۵شش ماه اخیر از زندگی سیر شدم .انشالله هر انتخابی میکنی خوشبخت بشی

کیانا.کیان.کارِن

من جات بودم پولداره رو انتخاب میکردم چون تو سختی واقعا عاشقی یادت میره

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود 😍❤️ او خواهد امداگه بیو رو خوندین یه صلوات برای تعجیل در فرج آقا امام زمان وشفای همه ی مریضا