2777
2789

Allies of Donald Trump Jr. issued a stark warning to Elise Stefanik recently: Keep friends’ kids out of your political rivalries.

Those Trump Jr. allies were recently told that Stefanik’s camp was behind an effort to plant negative stories about Rep. Jim Banks (R-Ind.), a potential Stefanik competitor in House GOP leadership. It was also relayed to them that part of the effort involved bringing up Fox News host Tucker Carlson’s son, Buckley — an aide to Banks — according to three Republicans familiar with the conversations.

Intermediaries for Trump Jr.’s camp conveyed to Stefanik backers that they believed she had crossed a line by bringing up Carlson’s child, according to two of those Republicans.

POLITICO was unable to confirm the veracity of the pro-Stefanik whisper campaign against Banks. But whether real or rumor, the pushback from allies of the former president’s eldest son could imperil the New York Republican’s hopes of elevating to a bigger party post. One year after deposing anti-Trump Rep. Liz Cheney (R-Wyo.) from the No. 3 House Republican post, Stefanik is now considered a contender for the whip’s role in a potential GOP majority next year.

این متن هستش 

متحدان دونالد ترامپ جونیور اخیراً هشداری جدی به الیز استفانیک داده اند: فرزندان دوستان را از رقابت های سیاسی خود دور نگه دارید.

اخیراً به آن متحدان ترامپ جونیور گفته شد که اردوگاه استفانیک پشت تلاشی برای ایجاد داستان‌های منفی در مورد رئیس جمهور استجیم بنکس (R-Ind.)، یک رقیب بالقوه Stefanik در رهبری مجلس نمایندگان. به گفته سه جمهوری‌خواه آشنا با این گفتگو، همچنین به آنها گفته شد که بخشی از تلاش‌ها شامل تربیت پسر تاکر کارلسون، مجری برنامه فاکس نیوز، باکلی - یکی از دستیاران بنکس - بود.

به گفته دو تن از آن جمهوری‌خواهان، واسطه‌های اردوگاه ترامپ جونیور به حامیان استفانیک گفتند که آنها معتقدند او با بزرگ کردن فرزند کارلسون از مرز عبور کرده است.

POLITICO قادر به تأیید صحت کمپین نجواهای طرفدار استفانیک علیه بانک ها نبود. اما چه واقعی باشد و چه شایعه، عقب‌نشینی متحدان پسر ارشد رئیس‌جمهور سابق می‌تواند امیدهای جمهوری‌خواه نیویورک را برای ارتقاء به پست حزبی بزرگ‌تر به خطر بیندازد. یک سال پس از برکناری لیز چنی، نماینده ضد ترامپ (R-Wyo.) از شماره در 3 پست جمهوری خواه مجلس نمایندگان، استفانیک اکنون به عنوان یک مدعی برای نقش شلاق در اکثریت بالقوه GOP در سال آینده در نظر گرفته می شود

بفرما

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متحدان دونالد ترامپ جونیور اخیراً هشداری جدی به الیز استفانیک داده اند: فرزندان دوستان را از رقابت های سیاسی خود دور نگه دارید. اخیراً به آن متحدان ترامپ جونیور گفته شد که اردوگاه استفانیک پشت تلاش برای ایجاد داستان‌های منفی در مورد نماینده جیم بنکس (R-Ind.)، یک رقیب بالقوه استفانیک در رهبری مجلس نمایندگان است. به گفته سه جمهوری‌خواه آشنا با این گفتگو، همچنین به آنها گفته شد که بخشی از تلاش‌ها شامل تربیت پسر تاکر کارلسون، مجری برنامه فاکس نیوز، باکلی - یکی از دستیاران بنکس - بود. به گفته دو تن از آن جمهوری‌خواهان، واسطه‌های اردوگاه ترامپ جونیور به حامیان استفانیک گفتند که آنها معتقدند او با بزرگ کردن فرزند کارلسون از مرز عبور کرده است. POLITICO قادر به تأیید صحت کمپین نجواهای طرفدار استفانیک علیه بانک ها نبود. اما چه واقعی باشد چه شایعه، عقب‌نشینی متحدان پسر ارشد رئیس‌جمهور سابق می‌تواند امیدهای جمهوری‌خواه نیویورک را برای ارتقاء به پست حزبی بزرگ‌تر به خطر بیندازد. یک سال پس از برکناری لیز چنی، نماینده مخالف ترامپ از پست شماره 3 جمهوری خواه مجلس نمایندگان، استفانیک اکنون به عنوان یک رقیب برای نقش شلاق در اکثریت بالقوه جمهوری خواه در سال آینده در نظر گرفته می شود.

چطوری اینقدر سریع ؟! ☹️☹️😍😍

انگلیسیم خوبه 😄😝😜

میگم واسه چی میخواستید این متنو؟کجا بوده این

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
اینا زدن گوگل ترنسلیت ؟  گوگل ترنسلیت اینقدر تمیز و درست ترجمه می‌کنه مگه ؟!

نه من گوگل ترنسلیت نزدم با یه برنامه دیگس

😂گوگل ترجمه

ببخسید سومین بچه تون پسر بود؟‌ فاصله سنی شون چقدره اگر دوست داشتید بگید

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی