2777
2789

سلام بچه ام ۴ ماهشه بدون شیاف و تحریک شکمش کار نمیکنه.

اگر تجربه ای دارید ممنون میشم بگید

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

شیاف نزار، بش ترنجبین یا فلوس بده خوب میشه مال شیرخودته یبوست میگیره

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم نمیدونم چ شهری هستی ولی بچت روده هاش تنبله 

باید بری سراغ دکتری ک متخصص همیوپاتی هست بگگرد ببین تو شهرتون پیدا میشه یا نه تهران و شیراز و اهواز و چند شهر دیگه میدونم هست این تخصث رو خاهرمن ۹ سالشه از روز اول روده هاش تنبل بود بدیمش متخصص همیوپاتی بهش دارو میده ۹ ساله دارو هایی ک شیمیایی هم نیستن و دیگه بدون شیاف کار میکنه روده هاش

ظاهرا مشکلی نداره ازاینکه شکمش کار نمیکنه یعنی اذیت نیست 

شیر خودمم میخوره

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

بچه خواهر شوهرم از نوزادی تا سه سالگی یبوست داشت

خیلی درگیر بودن طفلی بچه هم خیلی اذیت میشد

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼

تا چند روز كار نميكنه عزيزم اولا خودت چيزاي ملين بخور كه ازشيرت بره براش بعدشم انجير والو خيس كن بهش بده صبر كن اولش همينه بعدا بزرگ ميشه درست ميشه زياد شياف نزار كه عادت ميكنه دستكاري نكن اگ بي قرار نيست ولش كن دختر من تا ٥روز هم دستشويي نميكرد گاهي وقتا والان الان ٣سالشه ودرست شده 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️

بچه خواهرم اینجور بود دکتر گفت تنبلی روده داره

با گوش پاک کن وازلین کمی بکن مقعدش دستشویی میکنه

از ۶ ماه به بعد تو غذاهاش روغن زیتون بریز و تو صبحانش کره حیوانی

و هفته ای دو بار قرمه سبزی و سوپ و اب سیب سرخ و انجیر…..تضمینی خوب میشه🥰یه پماد هم هست آنتی فیشر اونم با دکتر مشورت کن و براش بزن

شیاف نزار، بش ترنجبین یا فلوس بده خوب میشه مال شیرخودته یبوست میگیره

ترنجبین یه بار دادم فرداش کار کرد ولی دیگه هر چی میدم کار نمیکنه

تا چند روز كار نميكنه عزيزم اولا خودت چيزاي ملين بخور كه ازشيرت بره براش بعدشم انجير والو خيس كن بهش ...

تا ۹ روز رو صبر کردم کار نکرده تحریک کردم آخرش

بچه خواهرم اینجور بود دکتر گفت تنبلی روده داره با گوش پاک کن وازلین کمی بکن مقعدش دستشویی میکنه از ...

آره عزیزم با گوش پاک کن سریع پی پی میکنه ولی خب میترسم عادت کنه به این کار 

بچه خواهرتون از چند ماهگی خوب شد؟