2777
2789
عنوان

می‌خوام طلاهامو بفروشم به نظرتون بفروشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 22 پست
اگر اپارتمان مورد مناسب پیدا کردی تردید نکن حتما طلا بفروش و بخر

اپارتمان خونه خودمه که یه زمان مجبور شدم بفروشمش

الانم اگه طلامو بفروشم میخوام بزنم بنام خودم و بدم اجاره 

کرایه اشو برا خودم خرج کنم

منتها دلم نمیاد طلاهامو بدم

میگم شاید فرجی شد تونستم بدون فروش طلاها بخرمش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپارتمان خونه خودمه که یه زمان مجبور شدم بفروشمش الانم اگه طلامو بفروشم میخوام بزنم بنام خودم و بدم ...

خوب با پول اجاره ماه به ماه طلا بخر

طلا رو میشه خورد خورد خرید اما اپارتمان پول یکجا لازم هست

البته اگر از جای امید فرج داری قضیه فرق میکنه

خوب با پول اجاره ماه به ماه طلا بخر طلا رو میشه خورد خورد خرید اما اپارتمان پول یکجا لازم هست البت ...

دعا کن برام

عاشق اون خونه ام

تو دیوار دیدم گذاشتنش برا فروش😔

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
[QUOTE=240375641]دعا کن برام عاشق اون خونه ام تو دیوار دیدم گذاشتنش برا فروش😔[/QUOTEانشالله  ه ...

🙏🙏🙏🙏