خیلی احساس حسودی دارم به دونفر..بخاطراینکه اونا حاملن من نیستم...چیکار کنم؟خیلی خلاصه گفتم..مشکل افسردگی و اعصابم دارم...کلا بریدم و ناامیدم از همه چی😭😭
. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولن دعا میکنم انشالله یه بچه سالم گیرت بیاد💖بعد ببین نگاه کن اصلا حسودی نداره ک روزی و رزق خدا تمومی نداره به همه میرسه
زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿 انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
این دنیا فانیه تو از ثانیه دیگت خبر نداری که زنده ای پس حسادت نکن که هیچ هم براشون خوش حال شو هم برا ...
اونقدر به خدا التماس کردم که حد نداره..گاهی میگم شاید حکمتشه که هردفعه ی مریضی بهم میده و به دلم ننداخته بچه دارشم...راستیتش علاقه ای به بچه هم ندارم اما تا میبینم کسی حاملس استرس میگیرم و ناامید میشم..