2777
2789
عنوان

واسه غلبه به حسادت چیکار کنیم

139 بازدید | 15 پست

خیلی احساس حسودی دارم به دونفر..بخاطراینکه اونا حاملن من نیستم...چیکار کنم؟خیلی خلاصه گفتم..مشکل افسردگی و اعصابم دارم...کلا بریدم و ناامیدم از همه چی😭😭

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

حامله شو. 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولن دعا میکنم انشالله یه بچه سالم گیرت بیاد💖بعد ببین نگاه کن اصلا حسودی نداره ک روزی و رزق خدا تمومی نداره به همه میرسه

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂

ارتباطت رو‌با خدا قوی‌کن

هر وقت یاد اون دو نفر افتادی براشون آرزوی خوب کن

و برای خودتم همون لحظه دعای خیر کن 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
ارتباطت رو‌با خدا قوی‌کن هر وقت یاد اون دو نفر افتادی براشون آرزوی خوب کن و برای خودتم همون لحظه د ...

خیلی احساساتم منفیه،حس میکنم هیچکس حتی خدام دوستم نداره😭😭شبا همش کابوس میبینم جیغ میکشم..ایمانمم دارم از دست میدم

اولن دعا میکنم انشالله یه بچه سالم گیرت بیاد💖بعد ببین نگاه کن اصلا حسودی نداره ک روزی و رزق خدا تمو ...

گاهی اوقات این چیزا یادم میره..غم بهم غلبه کرده تمام کارام زوریه و از روی بی حوصلگی..

این دنیا فانیه تو از ثانیه دیگت خبر نداری که زنده ای پس حسادت نکن که هیچ هم براشون خوش حال شو هم برا ...

اونقدر به خدا التماس کردم که حد نداره..گاهی میگم شاید حکمتشه که هردفعه ی مریضی بهم میده و به دلم ننداخته بچه دارشم...راستیتش علاقه ای به بچه هم ندارم اما تا میبینم کسی حاملس استرس میگیرم و ناامید میشم..

خیلی احساساتم منفیه،حس میکنم هیچکس حتی خدام دوستم نداره😭😭شبا همش کابوس میبینم جیغ میکشم..ایمانمم د ...

می فهممت عزیزم

ولی هر چقد مثبت تر باشی به خواسته هات نزدیک‌تر میشی

رو‌ خودت کار کن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
می فهممت عزیزم ولی هر چقد مثبت تر باشی به خواسته هات نزدیک‌تر میشی رو‌ خودت کار کن

چطوری رو خودم کار کنم..یکیو میخام شده با ی حرف هلم بده جلو..خیلی نابودم من خیلی

اونقدر به خدا التماس کردم که حد نداره..گاهی میگم شاید حکمتشه که هردفعه ی مریضی بهم میده و به دلم نند ...

نه استرس نیست عزیزه من حسادت خوبه حکمتشو قبول داری پس حس خوب داشته باش

چطوری رو خودم کار کنم..یکیو میخام شده با ی حرف هلم بده جلو..خیلی نابودم من خیلی

فقط به این فک کن که حامله شدن یا موفقیت یکی دیگه ، مانع خوشبختی تو نیست

دنیا به اندازه ی همه مون جا داره، و هر چی رو که ازش بخوای بهت میده

آرزوهاتو بنویس