2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسخره بازی 😂

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
فقط تو هیچ موردی خجالت نکش هر چی خواستی بهش مستقیم یا غیر مستقیم بگو 

از خودش ک اصلا خجالت نمیکشم اما با خانوادش راحت نیستم حتی اگر بخوام بهشون کمک کنم طبیعیه ؟؟ هنوز رفتوامدم زیاد نیستا

از خودش ک اصلا خجالت نمیکشم اما با خانوادش راحت نیستم حتی اگر بخوام بهشون کمک کنم طبیعیه ؟؟ هنوز رفت ...

آره طبیعیه 

به نظر من هر چی حرمت و فاصله حفظ بشه و صمیمی نشی همونقدر  بهتره

😍

والا  من  نامزدیم   هیچ  دلبری ای هم بلد نیستم 😂😄

حتی ارایش کردن هم بلد نیستم  درست حسابی 

سعی میکنم  تمیز باشم خوشبو  باشم  مهربان و خوش اخلاق درهمین حد😄😄

البته نامزدمم بنده  خدا شغلش اقماریه   یه استان دیگه س محل کارش    در ماه  ۱  هفته برمیگرده  

والا  من  نامزدیم   هیچ  دلبری ای هم بلد نیستم 😂😄 حتی ارایش کردن هم بلد نیستم ...

نه دیگه من آرایشو اینا رو بلدم ی خورده هم خودمو لوس میکنم اما میخوام بهتر بشم تو ک در ماه ی بار میاد همون ی بارم برو ی میکاپ بزن برو پیشش😂😂

نه دیگه من آرایشو اینا رو بلدم ی خورده هم خودمو لوس میکنم اما میخوام بهتر بشم تو ک در ماه ی بار میاد ...

یه  هفته  میاد خونشون 

دو سه بار  میاد پیش من  😂😂😄

بخدا  ارایش  بلد نیستم 

کرم  و رژ  و ریمل میزنم  

نه خط چشم بلدم  نه کانتور  نه رژ گونه  ...

یه  هفته  میاد خونشون  دو سه بار  میاد پیش من  😂😂😄 بخدا &nbs ...

کانتور و رژگونه ک منم نمیزنم خوشم نمیاد عروسکی باشم خودشم طبیعی بیشتر دوست داره ارایش جلف فقط مختص مراسماست

کانتور و رژگونه ک منم نمیزنم خوشم نمیاد عروسکی باشم خودشم طبیعی بیشتر دوست داره ارایش جلف فقط مختص م ...

منم  در همین  حد ساده  بلدم  😄

ادم  مجرد باشه راحت  تره 😄

انشاالله  خوشبخت بشی  گلم