2777
2789

سلام من تقریبا قبل زمستون اوردم برام 2تا گرفتم اون خانومه گفت 2تا بگیری کمتر میفته دیگه گرفتم منم خیلی به پوستم افتاد میزنم انگار سفت میشه خداخیرشون بده اولین باره از خریدم پشیمونم نکردن قیمتش به من گفتن پنجا درصد تخفیف زدن تو چند خریدی فرشته1351؟

من استفاده کردم الان 3ماه گذشته کرم خیلی خوبیه قشنگ معلومه گیاهی و طبیعی هستش به همه پیشنهاد میکنم اولین کرمیه که رو صورتم تاثیر میذاره از 5040 گرفته بودم مفت نمی ارزید تازه خیلی گرون تر ولی کرم جوانساز هینو خیلی خوبه خدا بهشون برکت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

20روز پیش سفارش دادم اوردن دم خونه همین کرم جوانساز هینو  هستش خیلی عالییییه هم خشکیه پوستم میره هم سفت میشه انگار یکم انگار روشن شده فک میکنم خط پیشونیمم کمرنگ شده  بچه هام میگن میزنم خیلی صورتم خوب میشه خداروشکر ایدفعه خریدم خوب در اومدش

من 1ماهه خریدم 2تا هم خریدم هم ضد لک هم ضد چروک واقعن فوق العادس من پوستم خشکه 40سالم هستشش ساکن الیگودرزم اولین کرمیه که به پوستم میفته اصلا میزنم پوست خیلی قشنگ میشه خشکیش میره سفت میشه بخرید ازشون قبلا کرم اربیانا گرفتم خیلی گرون تر ولی هیچ فایده نداشت عین اب بود ولی این خیلی خوبه دوسش دارم