نمیدونم حرفشون راست بوده یا نه اما از یه نفر شنیدم گفت رفتن دکتر گفته اسپرم شوهرشون صفره ایناهم ناامید برگشتن و بیخیال بچه شدن یه مدت بعد اینکه این حرفو به من زد خبر بارداریشون رو شنیدم الانم یه دختر دارن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم ناامید نباش ، با میکرو میشه ی کارایی کرد ، من با دوتا اسپرم ، الان انتقال دادم 😊 خدارو شاکرم .. تو هم ناامید نباش ، یک دکتر خوب و یک مرکز ناباروری معتبر برو ، جواب میگیری ... برام دعااا کن خیلی سختی کشیدم ب اینجا رسیدم ، منم برات دعا میکنم دامنت سبز بشه
من خودم واسه شنبه همسرم نوبت دکتر ارولوژی داره که عمل بیوپسی بیضه انجام بده که ببینیم اصلا اسپرم داره یا نه ک اگر داشت دکترم گفت با روش میکرو باید باردار بشم
من یه دکتر رفتم طب سوزنی ولی به خودم یاد داد ک ماساژ و طب سوزنی خودم برای همسرم انجام بدم و کسی ک معرفی کرد منو گفت دو نفر رفتن و الان تا ۷ میلیون اسپرم دارن اگه موفق آمیز بودمعرفی میکنم هر کسی ک مشکل ما رو داره بتونه با اسپرم خودش صاحب فرزند بشه