2777
2789
عنوان

شوهرم چشه به نظرتون؟

308 بازدید | 15 پست

سلام

من از صبح داشتم با پسرم درس کار میکردم از اخبار عالم و ادمم بی خبر بودم اقا کاری ب کار بچه نداشتن تو گوشی ول میگشتن اخرشم ساعت یک تا سه که نهار خوردیم خوابید ماهم سرصدا نکردیم بیدار نشه ظهر که پسرم خوابید گوشی رو برداشتم دیدم چه اتفاقاتی افتاده و اینستا گشتم 

بعد نزدیک بیدار شدن پسرم چشامو گذاشتم رو هم تا خوابم برد شوهرم با صدای بلند گف چه وقت خوابه میخواستی از ظهر بخوابی! الان بچه بیدار میشه نمیخواد بخوابی!

نمیدونم بعد تنفر چه حسیه همون حس رو دارم بهش خیلی ازش بدم میاد اگه نباشه هم رفاه اقتصادیم بیشتر هم ارامش روانیم حس میکنم عین یک انگل چسبیده بهم! 

چرا جدا نمیشم؟ چون میدونم بچه ها رو بهم نمیده و بابای مسولیت پذیری نیست براشون!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ب احتمال 90 درصد شوهرت منتظر بوده یچه بخوابه باهات رابطه داشته باشه توام بعد رفتی بخوابی عصبی شده.شوهر منم اگه مثلا قرص تاخیری بخوره بعد من خسته باشم بخوام بخوابم یا ی چیزی بشه نشه رابطه داشته باشیم بی حوصله میشه .سعی کن یکم بیشتر بهش توجه کنی اینجور ک میگی از صب تا ظهر درگیر بچت بودی بعدم درگیر گوشی بعدم خواب .پس کی ب شوهرت میرسی؟ 

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁
خب ب احتمال 90 درصد شوهرت منتظر بوده یچه بخوابه باهات رابطه داشته باشه توام بعد رفتی بخوابی عصبی شده ...

ن عزیزم دخترم اصلا ظهر نخوابید میخواست من حرفی نداشتم ولی دخترم بیدار بود 

بگو منم خستم  تو با گوشیت خسته میشی  من با سر و کله زدن درس و کارای خونه

میگه وظیفته انجام بدی با اینکه بیکار و تعطیل حتی اب میخوره لیوانشو ور نمیداره ! همه چی با منه 

بکنه هم برام مهم نیس دلم میخواد عین ی تیکه دستمال کثیف از زندگیم پرتش کنم بیرون

ببین عزیزم من تو ی سایت چت روم ک 90 درصدشون اقا بودن رفتم دیدم همشون از دم مینالن از زندگی ک از وقتی بچه اومد زنم همش یا خستس یا اینجاش درد میکنه یا اونجاش یا مریضه یا چی اصن رابطه نداریم باعث شده سرد شم بهش .یکیشون گفته بود زنم نمیدونم چ مرگشه همش یا خونه ننشه یا درد داره یا میگه خستم یا میگه نمیخوام ضعیف شی اگه رابطه داشته باشیم ضعیف میشی همش دنبال فرار از رابطس این بی توجهی ها برا دو طرف باعث دلسردی و آشفتگی ذهنی میشه .ب جای تنفر کمبود های زندگی رو جبران کن هم خودت هم چیزایی ک از شوهرت میخوای با حرف زدن رفع کن انشاالله رابطه گرم و صمیمیتون برگرده سر جاش 

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁