2777
2789
عنوان

درباره طلاق با شوهرم حرف زدم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 92 پست
ولی به خاطر بچه ارزش نداره طلاق بگیری اول و آخر زن و شوهر واسه هم می‌مونن بچه ها بزرگ شدن میرن دنبال ...

عزیزم مشکل اینجاست که تا من میگم بجه نمخام اون عوض میشه نه خرف میزنه نه صحبت میکنه نه غذا میخوره و کلا میگه فقط و فقط بچه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا پشت سر هم بچه دار شدم همش گله میکنم🥺 اذیت میشم سخته نگهداریشون دست تنها اما الان دیدم شما ...

بعضی زوجا تلاش میکنن استراحت میکنن دوباره ادامه میدن دیدن نشد بچه میارن یا نمیارن ادامه میدن ولی زندگی ما انگار فقط رو محور بچه اس و اون منو فقط وسیله ای برا بجه دار شدن میخواد

نه مشکلش ناشناخته اس بدون هیچ بیماری یا مشکل زمینه ایه دکور میگه علت نداره انگار از اول نابارور بوده

خب اگه واقعا ناباروره دکتر میتونه از اسپرم اهدایی کمک بگیره شوهرت قبول میکنه اینو؟

بعضی زوجا تلاش میکنن استراحت میکنن دوباره ادامه میدن دیدن نشد بچه میارن یا نمیارن ادامه میدن ولی زند ...

خودت از صمیم قلبت از خدا بخواه حتما میده

توی خانه طوری رفتار کن که انگار یه بچه داری و باهاش حرف بزن حتما میشه

من خودم وقتی دومی دنیا اومده بود ناخودآگاه چشمم دنبال بچه سوم بود همش تو خانه دنبالش میگشتم

دست خودم نبود که دوسال بعد سومی دنیا اومد

بعد اون دیگه حواسم رو جمع میکنم که به بچه فکر نکنم

خب اگه واقعا ناباروره دکتر میتونه از اسپرم اهدایی کمک بگیره شوهرت قبول میکنه اینو؟

دکتر از تو بیضه هر سری ۲الی ۳تا پیدا میکنه ولی اسپرما خیلی ضعیفن

ونه اون مخالف اینه یه نوزاد بیاریم چون میگه نمیتونم تحمل کنم بچه غریبه بهم بگه بابا  بعد اگه اسپرم اهدایی باشه میدونم میاد میگه این بجه من که نیست مال یکی دیگه اس چون برا 

خودت از صمیم قلبت از خدا بخواه حتما میده توی خانه طوری رفتار کن که انگار یه بچه داری و باهاش حرف ...

عزیزم من دیگه انرزی برا بجه ندارم متنفر شدم از بچه از درد از همچی بخدا ۷ سال کم نیست دارو هورمونی تحملش سخته مثل سم میمونه

استارتر همسرتون با جنین اهدایی (اسپرم اهدایی) موافق نیستن؟ 

نه کلا با بچه به برزندی مشکل داره که از خون گوشتم نیست برا اونم همینطوره بهم اخر میگه این بچه مال من نیست مال مرد دیگه اس

دکتر از تو بیضه هر سری ۲الی ۳تا پیدا میکنه ولی اسپرما خیلی ضعیفن ونه اون مخالف اینه یه نوزاد بیاریم ...

سعی کن راضیش کنی از راه محبت کردن مداوم بهش آخرش مجبوره کوتاه بیاد چون اسپرمش خیلی ضعیفه

نه کلا با بچه به برزندی مشکل داره که از خون گوشتم نیست برا اونم همینطوره بهم اخر میگه این بچه مال من ...

استارتر مرکز رویان مددکارهای اجتماعی خیلی خوبی داره، اگه تهران تشریف دارین به بهونه ی مشاوره ی بارداری با مددکار از قبل صحبت کنین که با ایشون درباره ی جنین اهدایی صحبت کنن

استارتر مرکز رویان مددکارهای اجتماعی خیلی خوبی داره، اگه تهران تشریف دارین به بهونه ی مشاوره ی باردا ...

عزیزم قبول نمیکنه من بارها از ۳ یال بعد تلاش گفتم بریم نوزاد بیاریم هم ثوابه هم دست یا بچه رو گرفتی 

ولی میگه بجه باید از من به وجود بیاد بچه یه غریبه رو نمیتونم بغل کنم خرجش کنم