2777
2789
عنوان

درباره طلاق با شوهرم حرف زدم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 92 پست

اخه جالب اینحاست اون مشکل داره تو باید نازشو بکشی شما میتونی طلاق بگیری یه ازدواج خوب داشته باشی وبچه دار بشی عجیبه ها حالا منت هم میذاره بگو مگه پولو واسه مشکل من داری خرج میکنی که اینطوری میگی عجب پر توقع ونفهمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قبول نمیکنه من بارها از ۳ یال بعد تلاش گفتم بریم نوزاد بیاریم هم ثوابه هم دست یا بچه رو گرفتی& ...

خوب بهش بگو وقتی این توانایی رو نداری چرا منو عذاب میدی واز نعمت بچه دار شدن محروم میکنی

اخه جالب اینحاست اون مشکل داره تو باید نازشو بکشی شما میتونی طلاق بگیری یه ازدواج خوب داشته باشی وبچ ...

میدونی بدتر چیه اینکه اگه همی این پروسه تخمک کسی داروها و.... ادامه بدم ممکنه کلا تخمدانم رحمم از بین بره و دیگه نتونم باردار شم ولی اون فقط میگه بچه

۶۰ کیلو بودم تپل مپلی الان شدم ۵۲ کیلو صورتم لاغر بدنم شکمم همش زخم کبود شده از خودم بدم میاد تو اینه نگاه میکنم

میدونی بدتر چیه اینکه اگه همی این پروسه تخمک کسی داروها و.... ادامه بدم ممکنه کلا تخمدانم رحمم از بی ...

اخه با این توصیفی که از خودخواهیش کردی ارزش این همه سختی کشیدن رو نداره یعنی قدردان نیست بهش بگو تو توانایی بچه دارشدن نداری چرا منو عذاب میدی بگو خودت هم حاضر بودی واسه من این قدر سختی بکشی حالا ادعاش هم میشه این آدم‌ بیشتر میسوزونه

اخه با این توصیفی که از خودخواهیش کردی ارزش این همه سختی کشیدن رو نداره یعنی قدردان نیست بهش بگو تو ...

بهم گفت اره منم درد میکشیدم ولی هبچکس نمیتونه اینو بگه چون تا تجربه اش نکنی نمیفهمی ولی گطمئنم مشکل از من بود مادر شوهر خواهرشوهرم همون سال اول گیگن این نازاست ولش کن گوررش گم شه ولی الان چون میدونن مشکل از پسرشونه همشون خفه شدن هبچی نمیگن 

میگه ازدواج یعنی همین مشکلات هست ولی باید جنگید

اگه اخلاقهای دیگش خوبه مهربونه،خسیس نیست ،احترام حالیشه پاش بمون اگه که نه عزیزم قدر جوونی وسلامتی خودت رو بدون که اگه خدای نکرده به خاطر این همه دوادرمان مریض شدی حداقل پای کسی بمون که قدرتو بدونه

اگه اخلاقهای دیگش خوبه مهربونه،خسیس نیست ،احترام حالیشه پاش بمون اگه که نه عزیزم قدر جوونی وسلامتی خ ...

خسیس نیست خرج میکنه گیر الکی در رابطته باهیچی نمیده

ولی تنها عقده اش اینه که بچه باید بیاریم و فقط هم از راه کاشت متسفانه تفاوت سنی زیادیم داریم و انگار منو نمیفهمه 

سه تا پشت سر هم بچه دار شدم همش گله میکنم🥺 اذیت میشم سخته نگهداریشون دست تنها اما الان دیدم شما ...

سلام.ببخشید واقعا .میشه برای شفای پدر منم دعا کنی براش هفت تا حمد شفا بخونی به شدت محتاج دعاتم بازم ببخشید

سه تا پشت سر هم بچه دار شدم همش گله میکنم🥺 اذیت میشم سخته نگهداریشون دست تنها اما الان دیدم شما ...

میشه واسه منم دعا کنید با شوهرم میخوایم جدا شدیم دعا کن اگر صلاحه برگرده اگرم نه به خوبی خوشی ختم شده 😔🥹