2777
2789

لطفا اگر بچه هاتون تو این موسسه زبان انگلیسی آموزش میبینن نظرتوت رو بفرمایید؟تو تهران کدوم شعبه کودکانه پسرانه؟

از چه سنی ؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلن نیازی نیست بنظرم  بزار نوجوون شه بعد بزارش کلاس

چرا؟؟هر چی زود تر بهتره که

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
پسرم ۸سالشه

نه از چه سنی ثبت نام دارن؟

جدی؟دیر نمیشه؟

نه 

میان چند تا کلمه یادش مین هیچ فایده ای ندارع 

باید با قواعد و ساختار جمله یاد بگیره که حداقل باید راهنمایی باشه ک بزاریش 

من خودم تجربه داشتم

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
جدی؟دیر نمیشه؟

نه بابا الان بچه ها مثل زمان ما که نیستن همه ماشالا همه چی بلدن در کنارش کتاب های درسی هم هر سال تعقیر میکنه و سخت تر میشه الان همه هم سن و سالاش کلی چیز بلدن البته نظر شخصیمه بازم خودتون مختار هستین بعدم الان درس هاش آسون تره تو دوره نوجوونی انتخاب رشته دبیرستان و این حرف ها ست باید بیشتر به مدرسه اش بچسبه

من از بیشتر دوستام که کانون میرفتن شنیدم که سبک تدریسشون خوب نیست. بنظرم یه تحقیقی هم در مورد سفیر ب ...

همون چون زمان خودم خیلی خشک وگرامری یاد میدادن ولی الان میگن سبکشون به روز شده

جدی؟دیر نمیشه؟

چرا میشه یادگیری در سن کودکی یه چیز دیگست کانون زبان خوبه من خودم پارسال تموم کردم 

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
چرا میشه یادگیری در سن کودکی یه چیز دیگست کانون زبان خوبه من خودم پارسال تموم کردم 

شعبه هاش رو میشناسید؟میتونید یه شماره تلفن بهم بدید؟از تو گوگل به هر شماره زنگ میزنم جواب نمیدن