سلام من کیمیا هستم ۲۲ ساله تو آموزشگاه شهر شیراز زبان تدریس میکنم و دانشگاه شیراز هم زبان و ادبیات انگلیسی میخونم. اگر کلاس خواستید براتون تو اسکای روم به صورت آنلاین هم میتونم برگزار کنم. کانون زبان ایران خودم درس خوندم تا ادونس ولی الان نوید تدریس میکنم، کانون فراخوان نداده هنوز. من به صورت خصوصی هم تدریس میکنم و اگر قصد دارید میتونم براتون برگزار کنم اگر هم آنلاین بخوایید میتونیم تو اسکای روم برگزار کنیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام بله ایشون راضی بودن وبینیشون هم خوب شده وبه صورتشش میادانشاالله شما هم از عملتون راضی باشیددوست ...
ممنون عزیزم حواب دادی، واقعیتش من رفتم پیششون خیلی رک صحبت کردن گفتن که نتیجه عمل ۵۰ درصدش به ساختمان بینی خودتون بستگی داره که اینو خودمم میدونم ولی خیلی جدی حرف میزد، بعد گفتم میتونم یه عکس نشون بدم که بگم چی مدنظرمه گف نه شما نمیتونی بگی عین این میخوام در صورتیکه من نمیخواستم بگم عین این منم ترسیدم یخورده🥲 دوستتون هم رفته بود پیشش اینطوری صحبت میکرده اولش؟ تنفس بینیش خوبه؟ اگه باهاشون در ارتباطید میتونید بپرسین ازشون🙏