2777
2789
عنوان

یه سوال

34 بازدید | 4 پست

من خیلی کمرم درد میکنه و دردش  میزنه به باسنم ولی الان چند ماهه به زانو و انگشت بزرگه پام میزنه..جوری که میخوابم از درد میخوام‌گریه کنم..الان سوالم‌اینه من چه دکتری باید برم ؟؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
ابتدا میتونی به پزشک عمومی مراجعه کنی بعد اون با نظرش به ارتوپد یا متخصص مفاصل و استخوان ...اما اولش ...

اخه دکترای عمومی هیچی نمیفهمن ..ممنون پس دکتر مفاصل 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خب تخصصشون نیست اما برات مشخص میکنن پیش کی بری برا متخصص

اهان ممنون عزیزم