2821
2789
عنوان

از عقدم پشیمونم

208 بازدید | 44 پست

20 سالمه شوهرم 22 سالشه

یک ماه و نیم عقدیم

راستش پشیمون شدم چون به آرزوهای شخصی خودم نرسیدم،و آدمی با شرایط خودم می تونست ازدواج خیلی بهتری داشته باشه خودم دانشجو مهندسی هستم از بدو ورودم به کار(خودروسازی) 60 تومن پایه حقوقیم می خوره ولی شوهرم دیپلم داره قصد داره پیام نور مکانیک بخونه که اونم بیاد جای من کار کنه شوهرم ماشین(پژو پارس) داره،خونه هم تا سال آینده می سازه پدرم یه زمین داد بهمون پدر خودشم طبقه بالای خونش زده به ناممون

الان هم شوهرم سربازه ۱۰ روز دیگه تموم می کنه میره سرکار که بهش ۳۰ میلیون میدن

منم فعلا دانشجو هستم ۳ سال دیگه دارم هنوز

همش فکر میکنم عجله کردم،زود بود واسم هنوز زندگی نکرده بودم...

قصد داشتم درس بخونم زبان بخونم کار کنم مستقل شم پیشرفت کنم ولی نمیدونم چیشد چرا این کارو کردم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خر نخریده اخورش دوخته حالا تو درس بخون ببین میتونی بری سرکار بعد بگو پسره در حدت نیست پسره دو سال از تو عقب افتاده چون سربازی رفته

بماند ماشین داره خونه داره کار داره سنش کمه سربازیش هم تموم شده دیگه چی میخوای دو ترم رفتی دانشگاه فکر کردی خیلی از پسره سرتری؟

تا این سن چیکار میکرده که الان سربازه؟ درسم که نخونده

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

اینده رو میگه 😁

تعجب کردم

چون هرکسی وارد خودرو سازی بشه از نظر اشل کاری کارمند با رسته نهایت ۵ وارد بشه و کارمندها هم طبق وزارت خونخ حقوق میگیرند.لیسانس وفوق لیسانس هم فرقش در حقوق ۵۰۰ هزارتومنه.رئیس اداره و مدیر ۶۰ تومن بگیره

💕

از آینده شغلی خودم و خودش مطمئنم

ولی خب حس میکنم اگر ازدواج نمی کردم بیشتر می تونستم پیشرفت کنم،شوهرم واقعا بدی نیست خیلی دوستم داره و ویژگی های مثبت زیادی داره ولی ذهنم درگیر شده نمی تونم چم شده خیلی دارم اذیت میشم..

بنظرم سن خوب ازدواج کردی خدا رو شکر پدرت پشتیبان زندگیت بوده و از انتخابت سعی کن ناراضی نباشی و به پیشرفتت تلاش کن و معنی ازدواج رو بدون

ازدواج اسیر کردن یکدیگر نیست.

ازدواج مقدمه با هم پیمودن راهیست رو به روشنایی ...

در این راه شانه به شانه هم راه رفتن به این معنی نیست که بدون یکدیگر نمی توان به راه ادامه داد یعنی تا تو هستی تا من هستم هر جای راه که خسته شدیم به هم انگیزه می دهیم برای پیمودن ادامه مسیر....

یعنی تو مرا تکمیل می کنی ، من تو را. اما باید قبول کنیم هر کداممان انسانهای کاملی هستیم با درایت کافی.....

در این راه می توانیم با هم کشف کنیم اقیانوس های جدید را.... یعنی با هم دنیا را بگردیم و به تنهایی راکد نمانیم.....

ازدواج مثل شنا کردن دو ماهیست در رودخانه ای که به دریاها، اقیانوس ها ختم می شود با هم مسیر را شنا میکنند اما نه این راه آن را سد می کند نه آن یکی را دیگری .......

ازدواج یعنی تازه شروع ماجراجویی های جدید برای اینکه دو نفره بگردیم و پیدا کنیم زندگی را

همین....

تعجب کردمچون هرکسی وارد خودرو سازی بشه از نظر اشل کاری کارمند با رسته نهایت ۵ وارد بشه و کارمندها هم ...

واقعیت من خندم گرفت از طرز فکرش فکر کرده لیسانس گرفت صندلیش آماده گذاشتن لیدی بره بشینه ماهی ۶۰ تومن هم براش واریز کنن

واقعیت من خندم گرفت از طرز فکرش فکر کرده لیسانس گرفت صندلیش آماده گذاشتن لیدی بره بشینه ماهی ۶۰ تومن ...

من ۳ سال دیگه بازنشست میگم

دیگه حقوق همخ ادارات و همه چی رو میدونم

حیف سر این تصور جدا بشه

💕