2777
2789
یه بار پیش اومد چندینو چند ساله که هرروز گوشیشو چک میکنم هیچوقت دیگه اون اعتماده برنگشت

چطور برخورد کردین؟

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

عزیزم منم مثل شما چت هاشونو دیدم به گردنش نگرفت گفت کاره دوستمه با گوشی من اس داده به دوس دخترش😏

به خاطر دخترم دیگه هیچی نگفتم و نشستم 

هنوزم هنوزه میدونم همون دختره تو زندگی شوهرمه ولی تا یه چیزی ثابت نشه نمیتونم چیزی بگم😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم تحمل کنم ندونم بگه احمقه بهتر از اینکه بدونم و نتونم کاری بکنم

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
میگم گوشی شون رو بدن بهم تعارف ندارم ولی همون دفعه اول خیانت هم بعیده بتونم تحمل کنم

هیچ وقت توی ذهنت هم خودت رو جای کسی قرار نده و به این فکر نکن که اگر اون مشکل برات پیش بیاد چیکار میکنی..چون جذب میکنی.. وهیچ وقت هم نگو اگر من باشم فلان کار رو میکنم که دقیقا کائنات شرایط مشابه رو برات میچینن که ببینن تو اون شرایط واقعا چیکار میکنی..

همیشه راهنمایی کن بگو فلانی بهتره مشکلت رو اینجوری حل کنی.. راه حل بگو.. خودت رو تو اون شرایط تصور نکن

تو که قرار نیست کاری بکنی پس این همه کنکاشت واسه چیه

امیدوارم برای هییییچ کس پیش نیاد هر کار کنی نمیشه کامل از فکرش در بیاری مثلا داریم فیلم میبینیم تو گوشیش یهو پیام میاد و سریع از رو صفحه گوشیش پیامو میبره

یا دستش میخوره میره تو پیام رسانی سریع برمیگرده و اون شماره ذخیره هم نیست

هیچ وقت توی ذهنت هم خودت رو جای کسی قرار نده و به این فکر نکن که اگر اون مشکل برات پیش بیاد چیکار می ...

چشم 

ولی اعتقاد ندارم

تا الانم جذب نکردم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چشم  ولی اعتقاد ندارم تا الانم جذب نکردم

منم به این کاینات و..اعتقاد ندارم.🤣 ولی به این شدید اعتقاد دارم وقتی میرم بای منبر و به کسی میگم که چرا فلان جا فلان کردی..من بودم..این کارو میکردم اون کارو میکردم..خدا میزنه پس کله ام.. میگی چی بود اونجا نطق میکردی.. شرایط مشابهی برام پیش میاد عین چی گیر میکنم تو گِل.. بعد میگم خدایا غلط کردم.. 🤣

منم به این کاینات و..اعتقاد ندارم.🤣 ولی به این شدید اعتقاد دارم وقتی میرم بای منبر و به کسی میگم که ...

من بالا منبر نرفتم 

به استارتر نگفتم چرا فلان کار رو کردی

گفتم در مورد خودم این اتفاق پیش میاد

فکر کنم شما کامنت بنده رو اصلا نخوندین

اگه بچه داشتین چی

خیلی سخت تر میشه اون موقع 

نمیتونم تصور کنم

چون ندارم

ولی دو حالت داره: 

اول : ببین چه جور پدری هست. ببین نقش های والد بودن و همسر بودن و پدر بودن رو درست اموزش میده یا نه

یعنی فردا بچه ات از شوهر بودن چه تعریفی داره( ما در تعریف مسائل به خونه پدری برمیگردیم و ته ذهنمون اون الگو هست)

یا بچه ات از پدر و همسر یه مردی رو میبینه که خیانت میکنه و بخشیده میشه؟ 

خیلی مهمه ببینیم ما در ماندن در اون زندگی باعث میشیم تربیت بچه درست تر بشه یا به ارازی اینکه بگن پدر بالا سرشه تربیت بدی بگیره

خیلی سخت تر میشه اون موقع  نمیتونم تصور کنم چون ندارم ولی دو حالت داره:  اول : ببین چه ...

خیلی پدر خوبیه برای بچش 

من تو حاملگی پسرم متوجه شدم و متاسفانه برای مراعات حال خودم و بچم گذاشتم برا بعد زایمان ک بعدشم با خودم من ک نمیتونم جدا بشم چرا اعصاب خودمو خورد کنم و سعی کردم فراموش کنم 

ما زندگی خوبی داریم فقط این قضیه مثل ی نقطه کور توی قلبم نمیذاره از ته دلم شاد باشم