2777
2789
خیلی پدر خوبیه برای بچش  من تو حاملگی پسرم متوجه شدم و متاسفانه برای مراعات حال خودم و بچم گذا ...

برو تراپی 

با همسرت برو

بذار بدونه چطوری زندگی رو خراب کرده و بهت اسیب زده

با هم بسازید

ولی بدونه زندگی چیزی نیست که مثل لگو هی بسازی بعد خراب کنی

بدونه تکرار نکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

برو تراپی  با همسرت برو بذار بدونه چطوری زندگی رو خراب کرده و بهت اسیب زده با هم بسازید ولی ...

اصلا قبول نکرد گفت گوشیم دست دوستم بوده همون دروغی ک اکثر مردا میگن منم گفتم باور نمیکنم گفت هر جور راحتی 

نمیتونم دوباره اون روزا رو برا خودم تصور کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قبول نکرد گفت گوشیم دست دوستم بوده همون دروغی ک اکثر مردا میگن منم گفتم باور نمیکنم گفت هر جور ...

پس داره مسیری رو میره که ببره سمت دلگیری و طلاق عاطفی و دلسردی

رک بگو میدونی این روش ما رو سمت چی میبره؟

ولی اگر دیدی هی انکار میکنه روش حساس باش ولی این احتمال رو بهم بده که از خجالتش نمیخواد تکرار کنه

من بالا منبر نرفتم  به استارتر نگفتم چرا فلان کار رو کردی گفتم در مورد خودم این اتفاق پیش میا ...

من خودم رو گفتم بالای منبر..ونگفتم شما گفتی کاری کن کاری نکن..گفتم خودم اگر این کارو کنم اعتقاد دارم سرم میاد..

ولی شما رو گفتم ؛خودت رو جای کسی تصور نکن..خدایی نکرده جذب میکنی..

چون کاربری هستی که تو بیشتر تاپیکها فعالی و به کاربرا راهنمایی مفید میدی از روی دوستی پیشنهاد دادم خودتو جای کسی تصور نکنی.. اما شما متاسفانه انقدر با شخصیت های مختلف سرو کله زدی محکوم میکنی ادم رو..

هرجور تمایل دارید رفتار کنید عزیز دلم.. 🤣شما مختارید..😉

موفق باشی و پاینده.🌹

من خودم رو گفتم بالای منبر..ونگفتم شما گفتی کاری کن کاری نکن..گفتم خودم اگر این کارو کنم اعتقاد دارم ...

نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکنید

خودتون منو به اثر کائنات توصیه میکنید بعدا میگید بهش اعتقاد ندارید؟

کل مباحثه شما رو درک نکردم

ممکنه اجازه بدید بجای مباحثه با شما با استارتر تبادل نظر داشته باشم