2777
2789
عنوان

مهدکودک خوب در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 12054 بازدید | 40 پست

خانما از چه سنی مهد بفرستم خوبه؟؟پسرم ۳ سالشه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرواز 1200 خورده ای گفت در صورتیکه فامیلمون گذاشته بود 950  گفته بودن بمن گفتن اون مال پارسال، ...

من چهارسال پیش تقریبا ۶ میلیون برام هزینه داشت مهد پسرم این چه مهدی هست اینقدر قیمتش مناسبه خب مسلمه خوب‌نیست

3 سال خوبه من چون بچه دور برمون نیست میخوام از الان که دو نیم سالشه بذارم 

چرا خانه کودک نمیبری؟؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
من چهارسال پیش تقریبا ۶ میلیون برام هزینه داشت مهد پسرم این چه مهدی هست اینقدر قیمتش مناسبه خب مسلمه ...

اینا که چهار ستاره هستن و معروف بستگی به منطقه هم داره فک کنم شما کجا مهد میرفت بچه تون؟ 

من میخاستم خانه کودک ببرم چون خودت هم میتونی بری داخل و پیشش باشی باهاش بازی کنی ولی قیمت هاش زیاد بود بنظرم .الان میگم کلاس ورزشی بفرستم باز پشیمون شدم بلز هم دوس دارم ولی زیاد حرف نمیزنه بچم 😞😞

کجا هست آدرس هم بدین لطفا  نشنیدم اسمشو شما بچه خودتون می‌رفته راضی هستین چطور بوده؟

بزن خانه بازی کودک تو نت چن جا میاد من خیام نزدیک تره به خونمون کودک و آینده رو پرسیدم خیلی گرون بود

خانه کودک خوب و قیمت مناسب میشناسی؟

نه والا خودمم دنبالشم فهمیدی بمنم بگو

بزن خانه بازی کودک یا خانه بازی تو نت چن جا میاد من خیام نزدیک تره به خونمون کودک و آینده رو پرسیدم ...

مهد کود نیست یعنی مربی نداره باید خودت بری پیشش میشه بیشتر توضیح بدین