2777
2789
عنوان

مهدکودک خوب در مشهد

12047 بازدید | 40 پست
لطفا اگر یه مهد خوب ترجیحا منطقه قاسم آباد بغیر از نجمه و پرواز( اونارو فامیلامون بجه شونو گذاشتن راضی نبودن) معرفی کنید معلم و دانشجو دانش‌آموز هم خوبه مسرش برام اگه معرفی کنید ممنون میشم

من پسرم و گذاشتم مخد صادقیه بد نبود هرکسی هم یه نظری داره اینجام بعضیا راضی نیستن مهد نجمه رو که تعریف شنیدم همونکه تو ادیبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرواز چرا راضی نبودن؟ منم دنبال مهدم

پرواز گفتن با بچه دعوا میکنن بچه هارو  مجبور میکنن کاری اونا میگن انجام بدن تا ازشون فیلم بگیرن به خانوادشون بفروشن زیاد هم از وسایل استفاده نمیکنن زیاد بچه هارو نمی‌ذارن از وسایل بازی تو حیاط استفاده کنن خلاصه که دک و پز همه اش 

پسرت چند سالشه؟ از کادر و اینا راضی این؟

امسال میره کلاس اول اره مدیریت خوش برخورد و خوبی داره من از محیطش راضی ام اخه مهد برای بچه فقط جای بازیه باید یحارو پیدا کنین که بچه راحت باشه به آموزشش فکر نکنین به هرحال بره مدرسه یاد میگیره البته پسر منکه خداروشکر آموزشها هم براش مفید بوده خوبه

امسال میره کلاس اول اره مدیریت خوش برخورد و خوبی داره من از محیطش راضی ام اخه مهد برای بچه فقط جای ب ...

ممنون

اره منم بیشتر دنبال یه جا برا بازیم دخترم له له میزنه برا بازی با بچهای دیگ

هزینشم میدونین؟

من پسرم و گذاشتم مخد صادقیه بد نبود هرکسی هم یه نظری داره اینجام بعضیا راضی نیستن مهد نجمه رو که تعر ...

بله تو ادیبه، خودم که رفتم خیلی شلوغ بود میخواستم برم اتاق بچه هارو ببینم یکی میگفت نمیشه بری یکی میگفت برو آخرشم یه لحظه گذاشتن زود گفتن باید بری، فامیلمون هم گذاشته بود راضی نبوده گذاشته پرواز اونجا هم راضی نیست دیگه چون پولشو داده باید بره فعلن

ممنون اره منم بیشتر دنبال یه جا برا بازیم دخترم له له میزنه برا بازی با بچهای دیگ هزینشم میدونین؟

پرواز 1200 خورده ای گفت در صورتیکه فامیلمون گذاشته بود 950  گفته بودن بمن گفتن اون مال پارسال، نجمه 800 تومن گفتن

ممنون اره منم بیشتر دنبال یه جا برا بازیم دخترم له له میزنه برا بازی با بچهای دیگ هزینشم میدونین؟

پسر من یه روز درمیون میرفت ۳ تومن دادیم هزینه عکس و فیلم و لباس فرم هم با همین بود ولی برای جشنهاشون هر دفه باید هدیه خودمون تهیه کنیم وپذیرایی به عهده یک از خونواده ها ولی هرروز و نمیدونم

تو دانش آموز 3 مهد رضا و زهرا رفتم چون دخترم 2و نیم ساله است قبول نکردن ولی بنظر خوب میمود شوهر خودم بچه بوده اونجا می‌رفته البته اون موقع معلم بود سابقه کاری زیادی دارن من نشد برم داخل ببینم ولی خلوت تر از نجمه و پرواز و باید بهتر باشه از اونا هزینه هم 1200 گفت فعلن

من پسرم و گذاشتم مخد صادقیه بد نبود هرکسی هم یه نظری داره اینجام بعضیا راضی نیستن مهد نجمه رو که تعر ...

صادقیه کجا هست من پرسیدم گفتن ساعتی و روز در میون ندارن اونایی که تحت نظر آموزش پرورش که فک کنم الان همه زیر نظر آموزش پرورش اونجا چطوری بوده روز درمیون قبول میکرده