2777
2789

داستان زندگیم طولانیه ۱۸سالگی ازدواج کردم الان ۲۶ سالمه شوهرم فوق العاده درونگراوبی حس نسبت ب همه چیز.همیشه میگ من خوبم مشکل ازتوعه بخدا اون روز میخ رف توپام داد زدم حتی نیومد ببینه چخبره ۴ماهه جدامبخوابه امروز گریم گرف گفتم من چراپس ازدواج کردم من ازترس شبا بچه رومیارم پیش خودم مبخوابونم کلی بهونه اورد و گف من چندساله بهت حسی ندارم دارم دیوونه میشم قراره عصر بریم پیش وکیل قلبم میخواد بخاطر بچم دربیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😞😞منم جدا میشم

من دارن دق میکنم ۸ سال ازعمرم چی سختیایی ک توشهر غریب کشیدم چی احساسم چی اون همخ شبایی ک تنهایی بچه بزرگ کردم اون همه انرژی ک گذاشتم پای زندگی چی بچم چی.بچه داری؟

احساساتت رو کنترل کن ، منطقی تصمیم بگیر، ببین برای خودت و بچه ت این زندگی بهتره یا جدایی، دو دوتا چهارتا کن ، اگر زندگی بهتر بود زندگی کن ، اگر جدایی بهتره جدا شو، خیلی از فرزندان طلاق زندگی و آینده ی خوبی دارن که چه بسا اگر پدرو مادر جدا نمیشدن کیفیت زندگیشون خیلی پایین تر بود 

من دارن دق میکنم ۸ سال ازعمرم چی سختیایی ک توشهر غریب کشیدم چی احساسم چی اون همخ شبایی ک تنهایی بچه ...

منم عین خودت تنهایی بچه بزرگ کردم ارع پسر سه ساله فوق العاده شلوووووغ

احساساتت رو کنترل کن ، منطقی تصمیم بگیر، ببین برای خودت و بچه ت این زندگی بهتره یا جدایی، دو دوتا چه ...

اخه ما اصن زن و شوهر نیستیم دوتاهم خونه ایم من همش میگم من بردتم ک درازای کارایی ک برات میکنم بم جاوغذا دادی هیچ محبتی هیچییی.حتی نذاش درسمو بخونم بامعدل دیپلم ۱۹.هرکارخواستم کنم گف نه هرجاخواستم برم گف نه زندگیمو جهنم کرده الان میگ چندساله حسی بت ندارم دارم دیوونه میشم

من میخواستم حضانت بچه رو بدم بهش بگم برام ی خونه کوپیک بگیره اخه جایی ندارم ک برم ک

خانوادت چی ؟ بچه رو بدی تنها نمیشی ؟ بگو بچه رو بده خرجشم ماه ب ماه بده . نمی‌دونم باز‌با مشاور صحبت کن

عزیزم لیاقتتو نداره اصلا خودتو ناراحت نکن ت یه بچه داری باهم میتونید زندگی خوب و آرامی بدون همچین آد ...

هیچی بلد نیستم پولی ندارم فقط یکم طلا دارم چیکاکنم خدایا

منم عین خودت تنهایی بچه بزرگ کردم ارع پسر سه ساله فوق العاده شلوووووغ

راضی از گرفتن بچه؟بنظرت منم میتونم بزرگ کنم بچمو؟پسرمنم ۳سالشه و فوق شلوووغ.حمایتی داری؟

اخه ما اصن زن و شوهر نیستیم دوتاهم خونه ایم من همش میگم من بردتم ک درازای کارایی ک برات میکنم بم جاو ...

از چی داری دیوونه میشی؟ فقط چون علنا گفته؟ اون زندگی از زهر و سم برای بچه ت کشنده تره ، پس قوی باش و از چیزی نترس و دیوانه هم نشو