2777
2789

من دخترم ۴روزگی ازمایش تیروییدش ۵بوده گفتن مشکوکه تکرارش کردیم امکانش هست کم کاری تیروییدداشته باشه یاخطای ازمایش هست خیلی نگرانم جواب بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاء الله نداشته باشه ولی کم کاری تیروییدم بده .دختر من آزمایش داد مشکوک بود همون نوزادی گفتن بیار من نبردم ترسیدم .الان ۵سالشه علایم تیرویید رو داره مخام ببرمش آزمایش

یک دهه شصتی باحالم 
ان شاء الله نداشته باشه ولی کم کاری تیروییدم بده .دختر من آزمایش داد مشکوک بود همون نوزادی گفتن بیار ...

وایی عزیزم چرانبردی میگن روی مغزاثرداره الان دخترت چه علاعمی داره مگه

کم کاری تیرویید علایمش چاقی زیاد.پف چشم .درد استخوان مخصوصا دست و پا.ضربان قلب کند ریزش مو یا خرد شدن مو نازک شدن مو .بعدها در پریود هم اثر میزاره نظمش رو بهم میزنه در بچه دار شدنم اثر داره 

یک دهه شصتی باحالم 

فقط مهم اینه جواب ازمایش پیگیری کنی اگه خدای نکرده مثبت باشن بچه ها وپیگیری نشن و درمان شروع نشه به ازای هرماه که میگذره درجه هوش میاد پایین ولی اگه درمان قبل ۲۸روزگی شروع بشه مشکل پیش نمیاد وبچه ها تا ۳سالگی باید تحت درمان باشن اینا رو توضیح دادم که روند درمان بدونی وگرنه نگران نباش ازاین موردای مشکوک زیاده که درصورت تکرار ازمایش نرمال هستن 

وایی عزیزم چرانبردی میگن روی مغزاثرداره الان دخترت چه علاعمی داره مگه

ترس داشتم یکمی .گفتم ولش کن هیچی نیست .الان بدن درد زیاده رمق نداره راه بره .نسبت به خوردنش خیلی چاقه یعنی کم میخوره ولی چاقه.پف داره درضمن رو چشم بچه هم اثر میزاره فوق العاده شما حتما ببریش

یک دهه شصتی باحالم 
فقط مهم اینه جواب ازمایش پیگیری کنی اگه خدای نکرده مثبت باشن بچه ها وپیگیری نشن و درمان شروع نشه به ...

باشه ممنون گلم عددازمایشش ۵هست زیاده یعنی