2777
2789
عنوان

رمان خونا بیایین😍

320 بازدید | 12 پست

بچه ها یه رمان آنلاین ک دختره تو ی شرکت ساختمونی کار میکنه بعد قراره پسر رئیس بیاد بجای پدرش پسره میادو دختره میگه حس میکنم میشناسمت هی این حرفو میزنه تا پسره میگه مگه چند بار دست رو ی پسر بلند کردی

بعد فلش بک میره ب گذشته ک پسره وقتی نوزده سالشه میره خواستگاری دختره و دختره جواب رد میده بهش بعد پسره از عمد گردنبندشو ک یادگار مادربزرگشه اونجا جامیذاره

پسره یه خواهر داره

دخترداستان یه همسایه مسیحی داره ک نوه این همسایه با دختره دوسته(نوهه پسره)

دختره یه دوست فاب داره اسمش مهساست داداش مهسا دوست اون پسره داستانه

خانواده پسره از نسل قاجاره

اسم اینو میدونید

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسم این رو نمی‌دونم ولی ی رمان بهت پیشنهاد میکنم عالیه 

رمان همسر اجباری داخل فروشگاه نیست برو از گوگل دانلود 

یعنی عالیه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

سلام اسم این رو نمی‌دونم ولی ی رمان بهت پیشنهاد میکنم عالیه  رمان همسر اجباری داخل فروشگاه ...

توکف اینم آخه

شوگار رو میخونم

جگوار

افگار

رسم دلتنگی

عشوقه پرست

قمصور

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤
توکف اینم آخه شوگار رو میخونم جگوار افگار رسم دلتنگی عشوقه پرست قمصور

اسم یکی از اعضای رمان رو بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

پیداش نکردم 

انشالله زود پیداش کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40