2777
2789
عنوان

سلام بچه ها خوبین یه چیزی بگم منو نمیزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 126 پست
ببخشید ارث برای آینده بچه ها یا خرجشون؟

خرجشون کنه تا بزرگ بشن. کلاس بفرستند. تا چیز یاد بگیرند.  بالاخره بچه تا بزرگ بشه خیلی خرج داره. 

روی بچه ها سرمایه گذاری کنند. یعنی آموزش های مختلف. بزرگ که شدن برن سر کار. 

و بتونن گلیم خودشون را از آب بکشن بیرون. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خدایی بچه هام با تربیت و عاقل تو نون شبم که نموندم ولی بازم هم زندگیا رو سخت کردن ادم میترسه

ببین بچه های دیگه ات راضین آخه فقط به بچه آوردن نیست باید بچه هات با تربیت باشن 

مثلا الان سه تا بچه داشته باسی میتونی یکی رو بفرستی کلاس موسیقی یکی رو زبان یا هنر؟ چون بالاخره باید بهشون مهارت یاد بدی 

به همشون فکر کن 

بخدا به خاطر خودت میگم♥️

خودم 27 بچه هام هفت و نه ساله

شرایط سنییت خوبه من ۳ تا دارم اگر سومی آروم باشه خوبه و خیلی شیربن ولی شانس من سومی زلزله هست  ولی بازم شیرینه ته تغاری داشتن ولی الان دیگه باید شرایط اقتصادی رو در نظر بگیری  مخصوصا که مستاجری و اکثر صاحب خونه ها به سه تا بچه خونه نمیدن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
به یهو خواستن که نیست. باید با برنامه پیش رفت. ولی به پولدار بودنم نیست. به مدیریت زندگی و توان رو ...

اره دقیقا

حالا ما درسته مستاجریم ولی هیچوقت به خودمون برای هیچ چیزی سخت نگرفتیم و همیشه بالاخره از جایی خدا برامون روزی میرسونه شکر خدا 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
پشت آدم باید به خداگرم باشه رزق دست خداست

درسته. 

ایشون بچه سوم میخوان. 

درآمدشون هم کمه و خانه هم ندارند. 

الان با توجه به وضعیت روز جامعه. گرانی ها. 

دو تا بچه اولی هم باید بهشون توجه بشه. لباس و آموزش و سلامت و تغذیه. مهمه. 

شرایط سنییت خوبه من ۳ تا دارم اگر سومی آروم باشه خوبه و خیلی شیربن ولی شانس من سومی زلزله هست ...

همسرم هم به خاطر همون میگه سومی بیاریم خونه نمیدن بهمون

ولی این مسکن ملی رو ثبت نام کردیم یه دوره پول ریختیم ماه باز باید پول بریزیم

انشالله خدا گلاتو براتون حفظ کنه بچه کلا شیرینه خدایی

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
خودم 27 بچه هام هفت و نه ساله

بچه هازود بزرگ میشن 

۲تاکمه سومی هم بیار الان فرصت خوبیه

من هم تصمیم دارم بچم یکم نوپاشد سومی وبیارم وبعدچهارمی....

تازه اوناکمکتم میکنن دست تنهانیستی

رزق دست خداست

این ترسی که میگی ازطرف شیطانه

درسته.  ایشون بچه سوم میخوان.  درآمدشون هم کمه و خانه هم ندارند.  الان با توجه به ...

بله واقعا درست میگید

الان منم بچه هام مدرسه این و غیر انتفاعی هم میفرستمشون یه ذره شرایط سخته واقعا وگرنه ادم برای بچه بعدی دل دل نمیکرد

همسرم هم به خاطر همون میگه سومی بیاریم خونه نمیدن بهمون ولی این مسکن ملی رو ثبت نام کردیم یه دوره پ ...

ان شالله که زود صاحب خونه بشی عزیزم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
بچه هازود بزرگ میشن  ۲تاکمه سومی هم بیار الان فرصت خوبیه من هم تصمیم دارم بچم یکم نوپاشد سومی ...

واقعا ای جانم خدا حفظشون کنه

انشالله ببینیم تا قسمت چی باشه♥

ان شالله که زود صاحب خونه بشی عزیزم 

انشالله دعا کنید تو روخدا خسته شدم از مستاجری 

بله واقعا درست میگید الان منم بچه هام مدرسه این و غیر انتفاعی هم میفرستمشون یه ذره شرایط سخته واقعا ...

من تا چندماه پیش میگفتم شوهرم میگفت حالا انشاالله سال دیگه یعنی امسال تواین دوماه جوری گرون شد گفت دیگه حرفش نزن بااین کرایه خونه همین یکیم سخته

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
انشالله دعا کنید تو روخدا خسته شدم از مستاجری 

انشالله به زودی 🙏