2777
2789
عنوان

سلام بچه ها خوبین یه چیزی بگم منو نمیزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 126 پست
اگر خانواده کمک می‌کنند بیار.  یکی را می‌شناختم گفت بچه اولم خرجش با مادرمه....

اووووه هیچکدوم نمیپرسن مردین یا زنده این بخدا جدی میگم 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا با شوهرت باید حسابی مشورت کنی...  شوخی نیست.

اون که عاشق بچس ولی میگه اول خونه بخریم بعد

ولی من اون موقع دیگه پشیمون میشم الان کله ام داغه😇😇😎😁

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
مگه ویار بچه داری که یهو دلت خواست؟ چه دل گنده ای که تو مستاجری بچه هم میخوای، حداقل بذار هروقت صاحب ...

دعوام نتن🙄😘😘

چند سالته و بچه هات چند ساله هستن 

خودم 27 بچه هام هفت و نه ساله

اووووه هیچکدوم نمیپرسن مردین یا زنده این بخدا جدی میگم 

آره متوجه ام. 

منم همین شرایط را داشتم. 

توی شهر غریب بچه هامو تنها بزرگ کردم. 

اصلا کسی نگفت زنده اید یا مرده. 

حتی شهر غریب مریض شدم تنهایی بیمارستان رفتم و عمل کردم. چند بار. بیهوشی کامل.  همه میدونستن ولی به روی خودشون نیاوردن. 

شوهرم یک ماه مریض بود. خونریزی معده شدید.  بیمارستان بستری بود. هیچ کسی از خانواده ملاقات نیامد. 

الان همین ها زبونشون دو متر درازه. 

فعلا مستاجریم ولی یهو دلم خواست 

من مستاجرم دومیم جرات نمیکنم بیارم خیلیم دلم میخواد خیلی

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
وضعیت مالی؟ اخلاق و رفتار خودت؟ وضعیت بچه های دیگه ات چطوریه؟اگه تو نون شبت موندی و بچه هات رو هنوز ...

نه خدایی بچه هام با تربیت و عاقل

تو نون شبم که نموندم

ولی بازم هم زندگیا رو سخت کردن ادم میترسه

آره متوجه ام.  منم همین شرایط را داشتم.  توی شهر غریب بچه هامو تنها بزرگ کردم.  اص ...

دقییییقا منم تو شهر غریب دوتا بچه بزرگ کردم خیلی سخته خدایی