2777
2789

سلاااااام هموطن  

بالاخره من عضو سایتی شدم که چندین سال مطالبشو میخوندم.  

برای شروع هم گفتم بهتره تجربمو به اشتراک بذارم شاید بدرد یکی خورد.سعی میکنم که چیزایی بگم که کمتر تو سایتا خونده باشید.

اول بگم که پلی کیستیک یه بیماری کاملاااااااا شایع بین خانوماس پس اگه متوجه شدین که مبتلا شدین زانوی غم بغل نگیرید چون راه حل داره!

دومین موضوع اینکه بله پلی کیستیک درمان نداره(حتی تو طب سنتی)ولی کاملا قابل کنترله.الان یه عده میگن ولی ما فلان کار کردیم کیستمون رفت.سنوگرافیمون پاک شد.خانوم جان شما هم کنترلش کردی به محض کنار گذاشتن تغییرات با گذشتن چند ماه یا چند سال برمیگرده!!!پس واژه ی درمان اشتباهه بهتره بگیم کنترل کردن.

حالا بخوام اصل مطلبو شروع کنم:

اگه بگیم پلی کیستیک یه بیماری کاملا انفرادیه اغراق نکردیم.چون علائمش از هر فرد تا فرد دیگه کاملااااا متغیره.یه نفر ممکنه همه ی علائمو داشته باشه اما یکی دیگه هیچ علائمی نداشته باشه و فقط از روی سنوگرافی متوجه بشه!اما علائم کلی مثل دیر به دیر پریود شدن-جوش صورت-ریزش مو-چاقی-موهای ضخیم بدن از علائم پلی کیستیک هستن.حالا چجوری باید بفهمیم که این علائم ما پلی کیستیکه؟سنوگرافی و ازمایش خون که باید روز سوم پریود انجام بشه!البته گاهی نرمال بودن این دوتا هم به معنی اینکه شما قطعا پلی کیستیک نداری نیست!!!و اگه دو یا چندتا از این علائمو داریکه دلیلی براش پیدا نمیکنی این فرضیه در مورد شما مطرحه من سنوگرافیم کاملا درست بود.به موقع پریود میشدم اما از ریزش مو وجوش صورت نگم براتووون وحشتناک بوداااا وحشتناک.اما چون من تو سن بلوغ بودم به تغییرات هورمونی بلوغ ربط داده شد وپلی کیستیک من خیلی دیر تشخیص داده شد.بیش از چهارسال راکوتان خوردم وبه محض قطع کردن دوباره صورتم پر از جوش نه جوش معمولی اکنه های شدیییییییییید!ریزش مو هم که کلا به هیچی جواب نمیداد هر کارو هر دکتری که بگید رفتم.این داروهای هورمونی هم دکترا تجویز میکنن شفا نمیده خوااااهررررر فقط چندوقتی علائمتو مخفی میکنه همین!تموم که بشه روز از نو روزی ازنو!

و من درمونده از ریزش مو وجوش صورت.تا اینکهههه منی که کاملا کلافه بودم کوله بارمو بستمو رفتم که به جواب سوالم برسم.که چرا هرکار میکنم درمان نمیشم.خب یه نکته هم اینجا بگم که خانومای عزیزی که پلی کیستیک دارن باید حتماااا پلی کیستیک رو کنترل کنید وبعد باردار بشید درغیراینصورت اینکه این بیماری رو به بچتون انتقال بدید خیلی بالاس!(مامانم پلی کیستیک بود)  

خیلی از مطالبو از همین خانومایی که تو نی نی سایت تجربشون گذاشته بودن یاد گرفتم که واقعا ممنونم ازشون!

1:اگر که اضافه وزن دارید کم کردن حتی5کیلو میتونه کلییییییی بهتون کمک کنه.پس تاثیر کاهش وزن رو توی پلی کیستیک اصلاااا دست کم نگیرید.(من یازده کیلو کم کردم با افتخاااار  )

2:ورزش باید جزئی از زندگی شما باشه.حتی بعد از رسیدن به وزن ایده آلتون کنار نذاریدش.

3:حذف کاااامل لبنیات وشکر وقند مصنوعی(اگه جوش و ریزش مو دارید این مورد خیلی مهمه)

4:مصرف سردیجات و کربوهیدرات به حداقل برسونید.(اینکه گرمی باعث جوش میشه باور غلطیه بدن سالم با خوردن گرمی جوش نمیزنه!)

5:استفاده از داروهای گیاهی برای بهبود علائم.مثل:

مصرف دارچین که قطعااااا کلی بهتون کمک میکنه

اگه پرولاکتین بالا دارید گیاه پنج انگشت

اگه موهای ضخیم بدن دارید نعناع فلفلی

استرس که حتما به پلی کیستیک مربوطه اسطوخودوس

وکلی داروهای مفید دیگه البته تو مصرف اینا افراط نکنید که باعث اسیب میشه.

ودر آخر مراقب خودتون باشید وخودتون دوست داشته باشید امیدوارم این مطلب بدرد هرکی که میخونه بخوره.سعی کردم خیلی مختصرو مفید باشه.اگر که کسی نیاز داشت بیشتر بدونه من در خدمتم.

ارادتمندتوووون ی.و.ح.ن.ا

عزیزم دستورات زیر برای بارداری که هیچ فرقی با برطرف کردن تنبلی تخمدان نداره. تاپیک عشقپنهان یه پرهیز و یه پاکسازی داره. اگه انجام دادی که عاااالیییی میشی. ولی اگه حوصله نکردی نسخه ی بارداری زیر بعلاوه ی دمنوشهایی پاکسازی عشق پنهان رو مصرف کن ، خوب میشی انشاالله.

بببین تاپیک عشقپنهان رو برات میفرستم. یه پاکسازی و پرهیز داره و یه نسخه. اگه حوصله کنی و پاکسازی رو انجام بدی که کلا تمام مشکلاتت حل میشه و بعد نسخه ی بارداری برات می ذارم. اگه نه که نسخه ی بارداری انجام بده، فقط هر جا آمپول نوروبیون دیدی جایگزینش، آمپول ب کمپلکس کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7505702/درمان-ناباروری-وسواسها-افسردگی-و-ضعف-و-بیحوصلگی-و-معده-درد-و-یبوست-و?page=6

نسخه ی بارداری

آمپول ب کمپلکس ایرانی بگیر و پنج تاش رو هر دو روز یکبار و بعد هفته ای یه دونه بزن. ویتامین ای بخر و تا سه ماه هر روز و شوهرتون هم یک ماه هر روز بخورید، فولیک اسید پنج تا سه ماه هر روز.

یه چیزی شبیه حلوا هست که دستورش رو برات میفرستم. هر ماه از روز هفتم پریودی تا روز چهاردهم شروع پریودی بخور. حالا مقدارش بسته به میلته. اینا رو تا سه ماه انجام اگه کمبود آهن هم داری کپسول فرفورت دئودنال بگیر همون رو هم تا سه ماه با فولیک اسید بخور. ه. میتونی پیشگیری نکنی. دوماه رو پیشگیری کن تا حسابی جون بگیری. فقط حلوا رو دیگه از روز چهارده پریودی قطع کن. اصلا هم استرس نداشته باش چون معمولا لقاح با استرس انجام نمیشه.

اینم دستور ترکیبی حلوای بارداری👇👇👇

پودر نخل نر

گلاب

روغن محلی

زعفرون

سیاهدونه آسیاب شده رو فوری بریز داخل حلوا. نباید آسیاب شده زیاد بمونه.

با نبات هم شیرینش کنه ولی با عسل بهتره.

دیگه بهش فلفل سیاه بزنه دارچین بزنه زنجبیل بزنه هل بزنه حتما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست باپریودرفع میشه؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منظورتو متوجه نمیشم عزیزم    

ینی اگرکیست داشته باشیم بعدپریودبشیم اون کیست دفع میشه یانه؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم تاپیکتو الان دیدم

اینکه دکتر بهم گفت تخمدانت کیستای ریز داره، یعنی اینکه پلی کیستیکم؟؟؟

اون لحظه اینقد شوک شدم که از خودش یادم رفته بپرسم😐

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
عزیزم تاپیکتو الان دیدم اینکه دکتر بهم گفت تخمدانت کیستای ریز داره، یعنی اینکه پلی کیستیکم؟؟؟ اون ...

عزیزدلم اگه سنوگرافیتو برام بفرستی بهتر میتونم کمکت کنم اگه داروهای مصرفیتو بگی هم که عالیه

سلام خوبین،من دوتابچه دارم والان هم پلی کییتیک هستم..جوش زیاددارم موهای زخیم واضافه وزن خیلی زیاد دارم..الان هم قرص دوفامدومتفورمین مصرف میکنم که دکترتجویزکرده...ولی نه جوش هام کمترشده نه موهای زائد...واسه چی اینحوریه؟

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی انواع کیست تخمدان خانم ها ، تخمدان پلی کیستیک و بی نظمی هورمونی خانم ها :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816