2777
2789
عنوان

بنظرتون خانم مقصره یا آقا؟(خیانت)

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه شون همینن بعد گ ه خوریشون میندازن گردن زن که اله و بله وقتی هم میگی پول بده برم لباس بخرم ارایشگاه اینا خودشونو میکشن که نداریم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

اولا بستگی داره چطوری ازدواج کرده

دوما بنظرم حق مردس ک بگه زنش چجور باشه

سوما شوهره اول طلاق بگیره بعد بره با کس دیگ

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

بدون هیچ حرفی شوهرش مقصره

اگه خانمش ایرادی داشت باید درستش میکرد نه اینکه نارو بزنه

من اگر بودم به هیچ‌وجه نمیبخشیدم

ولی اگه بچه داشته باشن قضیه فرق میکنه

با شرط و شروط ببخشتش

بخند، همین  

خانوم ها به اقایون زیبایی بدهکار نیستن

اقایی که طرزفکرش اینطوریه همون بهتر که بره

الان این دلیل موجهه برای خیانت؟ 

کسی که با خانومش این مشکلو داشته باشه باید با خانومش صحبت کنه. حل نشد بره پیش مشاور. بازم حل نشد جدا بشن بعد هرکاری که خواست بکنه 

کسی که موندنی باشه میمونه و این چیزا جزئی تر از این حرفاست که دلیل خیانت باشه.

بدون هیچ حرفی شوهرش مقصره اگه خانمش ایرادی داشت باید درستش میکرد نه اینکه نارو بزنه من اگر بودم به ...

متاسفانه بچه دارن و چون اقا بار اولش بوده و پشیمونه داریم سعی میکنیم ک برگردن

نه اتفاقا عجیب نیست چون خیانت توجیهی نداره همشون یه دلیل بسیار مزخرف میارن

دلیل که نه ...... بهانه

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
متاسفانه بچه دارن و چون اقا بار اولش بوده و پشیمونه داریم سعی میکنیم ک برگردن

پس حتما شرط بذاره واسش

اگه میتونه حق طلاق و حق حضانت بگیره

یا مهریشو سنگین‌تر کنه

خلاصه یه چیز سنگینی ازش بگیره که فک نکنه به همین راحتیا میبخشه و بازم تکرار کنه

بخند، همین  
شوهرش مقصر نیست چون بهش گفته بوده و این خانوم کم گذاشتن هرنردی دوسداره تواین دوره زنش به هودش برسه ...

شما یک زنی و انقدر راحت این حرفو میزنی؟؟؟؟؟؟؟

هرچقدر هم که کم بذاره هیچکس حق خیانت نداره

انقد راحت پشت هم‌جنستو خالی نکن

حالا اگه قضیه برعکس بود چی؟

حتما میگفتید مرده زنشو طلاق بده چون همچین زنی لایق زندگی نیست و....

بخند، همین  
شوهرش مقصر نیست چون بهش گفته بوده و این خانوم کم گذاشتن هرنردی دوسداره تواین دوره زنش به هودش برسه ...

عجب 

پس مردی هم کم گذاشت زنش بره دیگه 

این شد جنگل 

نه انسان 

این چرت و پرت ها رو نگید ترو خدا 

هر کس ناراحته حق و‌ حقوق طرفش رو بده بره

نمیشه یا نمیتونه به هر دلیل مزخزفی، حداقل اعلام کنه که من طلاق عاطفی دارم و فقط زیر یک سقف هستیم و رابطه تمام 

نه اینکه بره پی کثافت کاری و با روح و روان و سلامتی طرف مقابل بازی کنه 

اصلا شاید تو رابطه بعدی هزار جور بیماری بگیره این طرف بدبخت هم درد روحی بکشه هم همه عمر مریض باشه؟!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!