2777
2789

پسرم یه مدت بالا میاره شش ماهشه دکتر تشخیص بیماری متابولیک داده چون داروی رفلاکستا به این سن اثر نداشته فردا باید آزمایش ببرم امشب اورژانسی نوشته بود نتونستم ببرم دارم خفه میشم تو گوگل زده عقب موندگیه😭😭😭تو رو خدا بگین علائمش چیع خوب میشه امکان داره دکتر اشتباه تشخیص بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متابولیک چه ربطی به ریفلاکس داره اگه تهرانی ببر پیش دکتر فرزانه معتمد 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بعضی دکترام زیاده روی میکنن خیلی معذرت میخوام ازدکترای خوبمون ولی خیلیاشونم نفهمن استفراغ ب تنهایی علایم متابولیک نیس دکتره یا گوگل که انقدبزرگش کرده

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚
اخه دکتر گفت امشب اورژانسی ببر امشب جوابش میدهن اما نتونستم ببرم

متابولیک تهران بیمارستان پارس براپسرمو گرفتن فرستادن آلمان سه سال پیش دوتومن شد...متابولیک نداره نترس

عزیزم ان شاالله که چیزی نیست ، بیماری متابولیک یعنی به آنزیمی عملکرد صد درصد نداره و بسته به نوعش اح ...

نه آزمایش نوشته باید صبح انجام بدم شهر غریبم تنهام شوهرمم نیس سر کار میره نمیتونه مرخصی بگیره کی صبح بشه من دیوونه میشم

بالا میاره بچم 

من بهت قول میدم نداره 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
چرا این آزمایش نوشتن ؟؟

پسرمن تشنج داشت  دلیلش پیدانشد هزارتا آزمایش دادیم اینم یکیش بود..ولی بهت قول میدم متابولیک نیس..علایم دیگه ای هم داره؟