2777
2789
من شنیدم بعضی از مردم نون کورن ولی این ماست کوره 😂😂😂 دیگه یه ظرف ماست چیه که اینجور آبروریزی کرد ...

من که خیلی خجالت کشیدم

بعدش همسرم میگفت میخوای نعنا خشکی که ریختی ام یه بسته بگیرم؟ خیلی جدی میگفت من دیگه زدم زیر خنده 

برام خاطره شد دیگه😂

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوستان حالا منم بگم

زنداییم خونشون شهر دیگش هر وقت میریم غذا خیلی خیلی کم درست میکنه طوری که فقط دو تا بچه ها میتونن بی تعارف بخورن اینم بگم ما بیشتر وعده ها رو بیرون میخوریم بعد یکی دد وعده خودش اصرار میکنه درست میکنه .از نظر مالی هم اصلا مشکلی ندارن تو انبارشون پر از برنج و رب و خوراکی هست   

بعضی والدین فقط بچه رو بدنیا میارن دیگه در تربیتش نقشی ندارن    

اره واقعا بعد میدونی جالبش کجاس هفته قبلش. ساعت ده خبر دادن میان خونم ناهار من ازشب قبلش،واسه خودم شوهرم قورمه سبزی گذاشته بودم بازم پاشدم مرغم گذاشتم سالاد و دسر درست کردم هرموقع میان خونمون همینه هزار بار تلحالا شده خودشون دعوت میکنن خودشون خونه ما ولی دیگه رفت امد کم کردم باهاشون چشم ورو ندارم

نه چون من شیرینی و سوغاتی ام برده بودم براشون  بعدش گفت من خیار لازم داشتم اتفاقا  دیابت ...

😂😂

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

ما ۱۳بدر با فامیل شوهرم قرار گذاشتیم بریم بیرون هرکی واسه خانواده خودش وسایل صبحانه وناهار جوجه برداره،من وایه خودمون که ۴نفریم یه مرغ کامل ویه نصف مرغ خورد کردم توسس خابوندم،وقت ناهار برداشتن غذا هارو قاطی کردن به ما نفری یه سیخ رسید،اینقدر حرص خوردم

واییییییییییییییی من دهنت سرویس دیوونه

اونجا گریه کردم بریم خونمون😂اومدم خونه به مامان گفتم اونم شروع کرد عق زدن😃😃😄😄

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
ما ۱۳بدر با فامیل شوهرم قرار گذاشتیم بریم بیرون هرکی واسه خانواده خودش وسایل صبحانه وناهار جوجه بردا ...

واقعا حرص خوردن داره

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
بعد این حرف، بابت رفتار زشتش ازتون معذرت خواهی نکرد؟؟؟

نه گفت منظوری نداشتم ناراحت که نشدی 😒

ولی خودم ناراحت شدم گفتم نکنه حالا حرص بخوره عجب کاری کردم😁

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
ما ۱۳بدر با فامیل شوهرم قرار گذاشتیم بریم بیرون هرکی واسه خانواده خودش وسایل صبحانه وناهار جوجه بردا ...

گوشت ۱۳بدر ماروهم همسرم خریده بود که همه پول مال خودشونو بدن یکی از برادر شوهرام چون با ما قهرن خودشو زد به اون راه نداد 

حالا من چایی میگیرم روشو میکنه اون ور ها

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂