الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنداییم خونشون شهر دیگش هر وقت میریم غذا خیلی خیلی کم درست میکنه طوری که فقط دو تا بچه ها میتونن بی تعارف بخورن اینم بگم ما بیشتر وعده ها رو بیرون میخوریم بعد یکی دد وعده خودش اصرار میکنه درست میکنه .از نظر مالی هم اصلا مشکلی ندارن تو انبارشون پر از برنج و رب و خوراکی هست
بعضی والدین فقط بچه رو بدنیا میارن دیگه در تربیتش نقشی ندارن
اره واقعا بعد میدونی جالبش کجاس هفته قبلش. ساعت ده خبر دادن میان خونم ناهار من ازشب قبلش،واسه خودم شوهرم قورمه سبزی گذاشته بودم بازم پاشدم مرغم گذاشتم سالاد و دسر درست کردم هرموقع میان خونمون همینه هزار بار تلحالا شده خودشون دعوت میکنن خودشون خونه ما ولی دیگه رفت امد کم کردم باهاشون چشم ورو ندارم
ما ۱۳بدر با فامیل شوهرم قرار گذاشتیم بریم بیرون هرکی واسه خانواده خودش وسایل صبحانه وناهار جوجه برداره،من وایه خودمون که ۴نفریم یه مرغ کامل ویه نصف مرغ خورد کردم توسس خابوندم،وقت ناهار برداشتن غذا هارو قاطی کردن به ما نفری یه سیخ رسید،اینقدر حرص خوردم