2777
2789
عنوان

کیا پلی کیست یا تنبلی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 63 پست
وا چرا نداره😐 سرطانم درمان داره این نداره؟!

سرطان درمان نداره

خیلی از بیماریا درمان ندارن پوست مرغیم یه ضایعه سادس ولی درمان نداره

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا نداره😐 سرطانم درمان داره این نداره؟!

عزیزم میدونی چندتا دکتر رفتم

همه میگن

درمان نداره

فقط کنترل میشه

مثل تیروئید،درمان قطعی نداره فقط کنترلش میکنن تا اسیب نزنه به بدن

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
عزیزم 🥺دخترعمه ی منم پریودیاش نامنظم ه و اکنه و موی زائد داره ولی چاق نیس اونم پلی کیسته

حدس میزدم خودمم 

چرا دکترا متوجهش نمیشن :((

قرصهای هورمونی هم شش ماهست 

فوق تخصص‌گفته دیگ...نمیدونم

من به طب سنتی اعتقاد ندارم زیاد راستش

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
حدس میزدم خودمم  چرا دکترا متوجهش نمیشن :((

سونوت چی گفت عزیزم؟

حدس میزدم خودمم  چرا دکترا متوجهش نمیشن :((

تو سونو من نوشته پی سی او

فوق تخصص‌گفته دیگ...نمیدونم من به طب سنتی اعتقاد ندارم زیاد راستش

عزیزم من پیش بهترین فوق تخصص های تهران رفتم ، اسمشونم بیارم قطعا میشناسی ولی درمان نشدم و برگشت ، خود اون قرصهای شیمیایی کلی عوارض بد دارن برای رحم ، سبک زندگیت رو درست کن ، تغذیه ت رو درست کن ، ورزش روتین داشته باش، اگر چاقی لاغر کن و یه سر به متخصص طب سنتی بزن چون ضرر نمیکنی 

فقط گفتن کیسیت خونریزی کننده دارم یکی از تخمدانام فقط

عزیزم شاید اونم علائمش مثل پلی کیسته

عزیزم من پیش بهترین فوق تخصص های تهران رفتم ، اسمشونم بیارم قطعا میشناسی ولی درمان نشدم و برگشت ، خو ...

عزیزم من اصلاح سبک زندگی دارم

تاثیر نداشتن ولی💔

نمیدونم مهمم نیست انقدر بدبختی دارم که این یکی جوکه برام دیگه :)

امیدوارم حل شه عزیزم💔💜

مشکلات روحی خیلی رو جسم تاثیر داره

امیدوارم حل شه عزیزم💔💜 مشکلات روحی خیلی رو جسم تاثیر داره

ممنون عزیزم❤️

مشکلم جسمیه روح و روانمم داغون کرده💔