2777
2789
عنوان

کیا پلی کیست یا تنبلی دارن؟

302 بازدید | 63 پست

مجردین یا متاهل؟اوضاع چطوره؟

واس من ک ازمایش هورمونی نوشت باید بدم ۲۵۰۰ هزینش🥲

بیمه م داریم مثلا😐🤷‍♀️

علائمتون چیه؟

قرص چیا میخورین؟

بگین منم تجربه هامو بگم

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی ارثی دارم ولی قبل اقدام متفورمین خوردم سه ماه بعد حامله شدم. الانم‌ یه مدت بود پریود نمیشدم متفورمین میخورم بازم و‌گاها قطره ویتاگنوس و بقیه دمنوسا مثل شوید و تخم هویج و گشنیز و ...

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

من دارم مجردم

کلی قرص نوشت ی هفته خوردم همشون تهوع اور بود قطش کردم الانم هر دم ب دیغه پریود میشم هورمونام بهم ریخته  

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
مجردم و اینک آزمایش هورمون دادم فک کنم ۵۴ هزارتومن اینا شد خیلی نشد بخاطر اینک پریود نشدم رفتم دکتر ...

واس من گف ۳۱ هورمونت باید بررسی شه🙄

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
درمان کیست فقط و فقط و فقط کپسول گلمغربی ،  منی که ۱۷ ساله پلی کستیکم و هیچی جز گلمغربی روم جو ...

داروخونه میفروشه؟

اونم تهوع اوره؟

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
علائمش چیه میتونین توضیح بدین؟

عزیزم علائمش تو بدنهای مختلف شکلای مختلفی داره

من چاقی،ینی قرص نمیخورم وزنم ۱۵ ۲۰ کیلو میره بالا

موی زاعد

پریودی هر۴۵ روز میشم

عرق میکنم خیلی