2777
2789

۱۰ساله ازدواج کردیم یه بچه ۶ساله دارم ‌.شوهرم بارها بهم خیانت کرده تلفنی،پیامکی شو دیدم،کتک میزد منو

بعد مشاوره رفتیم ۲ساله اینا رو ندیدم

ولی بشدت باهام بداخلاقه،هم با بچم

فقط غرررررر میزنه،سرکوفت میزنه،منت هر چیزیو میده.خیییلی سخت پول میده و خسیسه

تا حالا نشده بهم ابراز علاقه کنه یا خوب حرف بزنه.کمبود محبت دارم از طرفش بشدت و اصلا حالم خوب نیست

عزیزم.به خودت برس.آرایش غلیظ نکن یه آرایش در حد اینکه صورتت جون بگیره.لباسایی بپوش برا شوهرت که میدونی جذبش می‌کنه.تاپ ،شلوارک و اینجور چیزا.باهاش بگو بخند.تو ابراز کن تا اونم ابراز علاقه کنه.یاد بده بهش اینجوری .باهاش عاشقونه زندگی کن خوشش میاد .آروم حرف بزن باهاش.مردا همه اینن بعد یمدت همه چی براشون تکراری میشه.مخصپصا پسرت.یجوری تربیتش کن که پدرش کیف کنه،موقعی که استراحت می‌کنه سروصدا نکنه.خودت دورش باش.باعاش بگو بخند تا دم در باهاش برو اومدی از سر کار بیا درو باز کن براش.رفتنی بدرقش کن.اومدنی برو بوسش کن بغلش کن.دیگه یه مرد چیزی نمیخاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.به خودت برس.آرایش غلیظ نکن یه آرایش در حد اینکه صورتت جون بگیره.لباسایی بپوش برا شوهرت که میدو ...

مشکل اکثر مردهای خاین عدم رسیدگی خانومشون نیست.هرز رفتن چشم و ناشکری هست

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
درسته اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه.جای بهونه نزارین براشون

با این ادمها بحث کنی یا وقت بزاری براشون به لحاظ روحی داغون میشی.

ولی اگه روغن سوخته رو نذر امامزاده کنی شاید تهش یه چیز برات بمونه.همون بدرقه و پیشواز رو ادم بگه خدایا فقط به احترام تو!

کمترین مزدش فرزند شاکر و صبور هست

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!