2777
2789
عنوان

دوستان مسلط به word

79 بازدید | 7 پست

سلام. لطفا اگر میدونید راهنمایی کنید. واقعا لازمه

من در یک صفحه هم‌ متن انگلیسی دارم و هم فارسی. میخوام پاورقی درست کنم. پاورقی یک ، در متن فارسی عست، پاورقی دو، در متن انگلیسی.

اما هرکاری میکنم پاورقی انگلیسی میشه پاورقی۱. 

چجوری میشه این ترتیب اتوماتیک تنظیم پاورقی رو برداشت؟ که اونی که اول میزنم بشه پاورقی۱. اونی که دوم بزنم بشه۲.

خواااهش میکنم اگه میدونید راهنمایی کنید ممنونم

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

هیچکس نبود؟ :(

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

متوجه نشدم مشکل چیه

اگه ایرادی نداره اسکرین شات بده ببینم چیشده

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم مشکل چیه اگه ایرادی نداره اسکرین شات بده ببینم چیشده

راستش مشخصات نوشته شده برای خودمم نیست میترسم راضی نباشن.

دقیق توضیح میدم.

ببینید یه جدول دارم. در سمت راست جدول متن فارسی هست و در سمت چپ جدول متن انگلیسی.

اولین کلمه ی پاورقی در متن فارسی هست. پاورقیش رو مینویسم.

تموم که شد پاورقی که در متن انگلیسی هست و میخوام دومین پاورقی باشه انتخاب میکنم. ولی خود به خود به جای اینکه پاورقی دوم بشه، تبدیل میشع به پاورقی اول. و پا ورقی که اول که اول درست کرده بودم، میشه پاورقی دوم!! 

امیدوارم واضح گفته باشم 

متوجه نشدم مشکل چیه اگه ایرادی نداره اسکرین شات بده ببینم چیشده

خودشون راهنمایی کردن.

گفتم اطلاع بدم 🌹

ممنون ازتون😘😘😘

خودشون راهنمایی کردن. گفتم اطلاع بدم 🌹 ممنون ازتون😘😘😘

رفته بودم از کسی بپرسم 😬 جواب نداد

متاسفم که دیر شد

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

رفته بودم از کسی بپرسم 😬 جواب نداد متاسفم که دیر شد

نه عزیزم این حرفا چیه همینکه پاسخگو بودید ازتون ممنونم🌹

سلام سحرخانم. عذرمیخوام‌ مزاحمتون شدم. توی تاپیکهای خودتون میخواستم بپرسم قفل بودن. گفتم توی تاپیک دیگران حرف بی‌ربط نگم😅 امضاتون رو خودتون نوشتید؟ میخواستیم بااجازتون کپی کنم جایی بنویسم اما گفتم شاید خودتون نوشتید و رضایت نداشته باشید. متن خودتونه؟ اجاره هست؟🌹

@______sahar______