2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از۱۳/۱۴ رانندگی میکردم و کلاس خصوصی میرفتم بابامم یادم میاد  الان فول فولم هنوز گواهینامه نرسی ...

پارس اسون ترین ماشینه ،منم همسن توبودم بابام یادم داد ولی ازپارسال دیگ هرروز سوارشدم 

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
دوس دارم لاین عوض کردن بتونم انجام بدم اما انگار تو سرعت خیلی میترسم

نترس چیزی نیست اگه بترسی دستپاچه میشی ممکنه عملکردت درست نباشه سعی کن چند بار اول تنها نری ترست بریزه راه میفتی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
🤣🤣🤣عزیزمم من بشدت از تصادف کردن میترسمکلا خیلی محتاط عمل میکنم

باماشین بابام ک میرفتم محتاط بودم ،ازپارسال با مال خودم رانندگی میکنم کله خراب شدم 🤦‍♀️

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
پارس اسون ترین ماشینه ،منم همسن توبودم بابام یادم داد ولی ازپارسال دیگ هرروز سوارشدم 

بعضیا میگن سخته 😂

من میگم نه

منم تقریبا هر روز با ماشین سرو کار دارم

از آبادان تا مینو شهر یه نیم ساعتی گمونم فاصله باشه اکثر مواقع خودم با ماشین میرم

و جاده اصلیه

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
خیلی خوبه تو سن کم ادم خیلی بی پروا هست! 

دقیقا 

انگیزه آن بیشتره و راحت تر یاد میگیری

من عمه بزرگم همون موقع ها میخواست رانندگی یاد بگیره 

یه عمه دیگه داشتم مربی رانندگی بود شده بود مربی عمم 

عمم بعد ۲۴ جلسه هنوز با دنده دو می‌رفت 😐🤦

یه روز که خونه بودم عمم زنگ زد گفت مهسا آماده شو بریم کارت دارم وقتی رفتیم گفت بشین پشت ماشین همون روز با دنده سه رفتم با اینکه هیچی بلد نبودم و یه روزه یادم داد🤦

عمم هنوز یاد نگرفته  

🤣

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩