2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بزرگراه ترسناکه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

از مهرپارسال دیگ شروع کردم تااالان دلم میخاود فقط گاز بدم ،ماه دوم ک مسابقه گزاشتم تصادف کردم و همچنانم ادم نشدم،تاپیک ام زده بودم براش ک چطور جلو خودمو بگیرم گاز ندم 

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼

اتفاقا بزرگرا ها بهتره کسی سمتت نمیاد راه خودتو گرفتی میری. شهر که بدتره. چند باری با یکی از اعضای خانوادت که گواهینامه دارن و حالا هی نفوس بد نمیزنند برو ترست میریزه. من توی جاده با پدربزرگم میرفتم چون بابام مدام هولم میکرد ولی اون خیلی خونسرد بود

بزرگراه خیلی راحتتر از شهره سعی کن حداقل80تا سرعتو داشته باشی ولاین راست حرکت کنی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
از مهرپارسال دیگ شروع کردم تااالان دلم میخاود فقط گاز بدم ،ماه دوم ک مسابقه گزاشتم تصادف کردم و همچن ...

🤣🤣🤣عزیزمم من بشدت از تصادف کردن میترسمکلا خیلی محتاط عمل میکنم

از۱۳/۱۴ رانندگی میکردم و کلاس خصوصی میرفتم بابامم یادم میاد 

الان فول فولم هنوز گواهینامه نرسیده

ولی خودم جاده رو میتونم برم😐

اونم با پارس همه جا میرم بعضیا میگن سخته

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩