karbarkohne مدیر استارتر عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 2568 عنوان پرداخت شهریه ثابت 70 بازدید | 4 پست پیام نور سایت گلستان. کسی انجام داده؟ چجوریه؟؟ از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻 1404/07/29 | 11:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
karbarkohne مدیر استارتر عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 2568 وارد سایت که شدی رو پرداخت الکترونیکی بزن میاره مثلا من شهریه ثابت رو پرداخت کنم اونا از کجا میفهمن این الان شهریه ثابت منه شهریه واحد جداست؟ از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻
saba_g عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 979 مثلا من شهریه ثابت رو پرداخت کنم اونا از کجا میفهمن این الان شهریه ثابت منه شهریه واحد جداست؟ اره یک شهریه ثابت داری و یک متغیر شهریه ثابت قبل انتخاب واحده دیگه ورودی جدیدی؟ موقع ثبت نام باید پرداخت کنی
karbarkohne مدیر استارتر عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 2568 اره یک شهریه ثابت داری و یک متغیر شهریه ثابت قبل انتخاب واحده دیگه ورودی جدیدی؟ موقع ثبت نام باید پر ... غیر حضوری نگفته بود چیزی حضوری امروز رفتم گفتن کافینت تو سایت گلستان انجام میشع از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻