2777
2789

حس مادری چجوریه یعنی وقتی بچتون به دنیا میاد چه حسی دارید ؟

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من هنوز دنيا نيومده 

ولي الان يه چيزي وول ميخوره يه حس جديد و عجيبه 

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   
مال من هنوز دنيا نيومده  ولي الان يه چيزي وول ميخوره يه حس جديد و عجيبه

من خیلی بچه دوست دارم ولی نداریم کوچولو 

امیدوارم سالم به دنیا بیاد 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...

بهترین حسی که تو دنیا میتونه وجود داشته باشه وقتیه که نوزادت متولد میشه انگار تمام خوشی دنیارو بهت دادن اصلا قابل توصیف نیست

بهترین حسی که تو دنیا میتونه وجود داشته باشه وقتیه که نوزادت متولد میشه انگار تمام خوشی دنیارو بهت د ...

وای خدا چقدر قشنگ 😍

دقیقا خیلی زیباست من دخترم به دنیا اومد از شوق گریه میکردم انگار دیگه هیچی از خدا نمیخواستم 

خدا حفظش کنه