2777
2789
عنوان

بچه های یازدهم و دهم و ۱۲ ام بیاید....

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 50 پست
از یکی از بچه های ما سر امتحان گوشی گرفتن گفتن نمره درس صفر حالا دیگه نمیدونم چیکار کردن باهاش 

یاخدا 💔😔💔💔💔😔😔😭😭😭😭😭😭از من کاغذ گرفتن

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

مدرسه ما برگرو میگیرن تقلبم میچسبونن روش میگن بسلامت شهریور میبینیمت

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس ایشالا چیزی نمیشه

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

اع منمممم♡^♡ خب شاید سوالاییی که با تقلب نشوتی رو نمره ندن اخه هر معلمی یه روشی داره^^ شایدم تقلب ...

اخه اول امتحان ازم برگرو گرفتن هیچی از اون نننوشتم اما بعضی فرمولارو خود بد بختم حفظ بودم نوشتم تو برگه تقلبم داشتم چ کنم یعنی واقعا نمره نمیدن؟؟؟💔💔😔😔😔😭دعا کن نمرمو بدن 

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
نه نترس امتحان داخلی کاری نمیکنن برو پیش معلم اون درس بگو اشتباه کردم تکرار نمیشه بگو استفاده نکرده ...

معلمش مدرسمون نیست  حوضه ی دیگه ای مراقبه یعنی بهش پیام بدم؟ روم نمیشه 💔😔ناظممون گفت اشتباهتو توجیه نکن فقط به خاطر وساتت اونکی ناظم برگمو جر نداد  گذاش امتحان بدم چ کنم ب معلمم بگم؟ 😔چی بگم؟

نترس ایشالا چیزی نمیشه

وای تورو خدا دعا کن نمرمو بدن وگرنه تک میشم 😭💔💔😭😭 

اخه اول امتحان ازم برگرو گرفتن هیچی از اون نننوشتم اما بعضی فرمولارو خود بد بختم حفظ بودم نوشتم تو ب ...

وایییی خیلی سخته حرفه تر پیش میرفتی دختر 

معلومه که دعا میکنم^^

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

مدرسه ما برگرو میگیرن تقلبم میچسبونن روش میگن بسلامت شهریور میبینیمت

مدرسه ما ام اونطوریه ناظممون یکیش وساتت کرد برگمو جر ندادن اما تقلبو ضمیمه میکنن به برگه گفتن میدن معلممم 💔💔💔💔💔😭فقط دعا میکنم معلممم نمره چیزایی ک تو برگه تقلب بود و نننوشتم اصلا و اول امتحان گرفتن ازم و از ذهنم نوشتمو بده 💔💔💔توروخدا دعام کنید وگرنه برگم تکه 😭😭😭

وایییی خیلی سخته حرفه تر پیش میرفتی دختر  معلومه که دعا میکنم^^

چی کار میکردم 💔😭خدایی اون لحظه خیلی بد بود  تازه اولیامم کشوندن مدرسه باز خواست کردن 💔😔گفتن اگر دبیر صلاح بدونه شهریوری میشه 😭😭😭برگه تقلبم میدیم به دبیر اولیامم گفتم حق با شماست هر چی شما بگید 💔💔💔😭

وایییی خیلی سخته حرفه تر پیش میرفتی دختر  معلومه که دعا میکنم^^

ب نظرت ب معلم بگم غلط کردم یا نه؟ 💔😭

چی کار میکردم 💔😭خدایی اون لحظه خیلی بد بود  تازه اولیامم کشوندن مدرسه باز خواست کردن 💔😔گفتن ...

یا تقلب نبر یا اگر مجبووووری طوری لنویس عقل جن هم بهش نرسه*-*

کاغذ بازی که خیلی زوددد لو میره 

مثلا تقلب رو خودکار یا میز ولی بهتره انجامش نده چون باعث میشه سهل انگار بشی^^

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

وای دختر خدا به خبر کنه  واقعا بده ....

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
الان مدرسههه اییی؟؟ اخلاق معلمت چجوریه؟؟ ازش خواهش کن ولی نه در این حددد اینطوری بدتر مییشه

نه خونم  💔معلمم امسال زیاد انلاین بود نمیشناسمش چطوریه ترم ۱ نمرم افتضاح بود اما میانترم۲ جبران کردم و خوب شد الا نم ک اینجوری شد 💔💔😔😔😭😭معلم یه جا دیگه حوزه ی امتحانی مراقبه  یعنی بهش پیام بدم بگم غلط  کردم ؟