2777
2789
عنوان

بچه های یازدهم و دهم و ۱۲ ام بیاید....

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 50 پست
خب اونا ک نگاه نمیکنن ببینن تو چقدرو از خودت نوشتی بستگی به معلم داره بعضیا تقلب میگیرن ولی تاثیر ن ...

💔😭😭😭خداکنه ب حق فاطمه ی زهرا نجات پیدا کنم نمرو بده وگرنه بد بختممممم 

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یکی از بچه های ما سر امتحان گوشی گرفتن گفتن نمره درس صفر حالا دیگه نمیدونم چیکار کردن باهاش 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
دعا کنین جامعه و دینی زیر ۱۵ نشم وگرنه اخراجم میکنن😭🥺  

دعا میکنم 😔توام دعا کننننن😭

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
دوازدهمی؟

نه ۱۱ام 💔😔

دوازدهم هستی؟ اگه دوازدهمی نمره اون درست صفر میشه ولی اگه امتحان داخلی باشه کاری نمیکنن نترس

۱۱امم💔😭یعنی صفرم؟