2777
2789
عنوان

رنگ ابرو

1433 بازدید | 18 پست
سلام. بچه ها من میخوام رنگ ابروخودم بخرم و رنگ کنم.. کسی در این زمینه اطلاعی داره منو راهنمایی کنه؟؟ ابروهام مشکیه و زودم رنگ میکنم میره..فرصت ندارم هی برم آرایشگاه.. ولی اطلاعی درباره رنگ ابرو ندارم..ممنون میشم کمک کنید.
سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی..من قهوه ای روشن میخوام بکنم.. یعنی هم رنگ مو بخرم هم اکسیدان؟ چه مارکی خوب و به صرفه هست به نظرتون؟ ابروهاام نریزه یه وقت..
آتیش جون شما هم این کارو میکنی خودت؟؟ چه مارکی بگیرم؟ من اصلا اطلاعی از رنگ و این حرفا ندارم.. تا حالا هم رنگ نکردم. اون وقت چه قدر اکسیدان رو باید باهاش مخلوط کنم؟
اره عزیزم من خودم همیشه ابروهامو رنگ می کنم . اره به صرفه تره به نظر من . چون من دو هفته یه بار رنگ می کنم معمولا !
اورال , ریتون , جاسمین و ... رنگ مو ی خوب زیاد داریم ! باز می تونی از مغازه هایی که ارایشی می فروشن بپرسی بهتر راهنمایی ات می کنن ! بازار قائم طبقه ی ارایشی و موبایل رو بروی پله ها یه مغازه ی بزرگ هست مخصوص رنگ مو و کلا ارایشی و بهداشتی . اونجا یه سر بزن !

اکسیدان خیلی کم , رنگم همین طور ! چون فقط ابروهات ِ دیگه
نذر گل نرگس , صلواتی بفرست ...
خوب معلومه تو هونه به صرفه تر در میاد
من یه رنگ مو خریدم 9 تومن با کسیدان 3 تومنی موهامو رنگ کردم
شماره 7 بود رنگم
ا.3 اضافه اومد (موهام کوتاهه*)هر دفعه یه نخود برا رنگ ابرو میزنم
ممنونم بچ ها من میخوام برم بخرم امروز، یه مارک رنگ مو و اکسیدان که زیاد گرون نباشه و کیفیتشم خوب باشه میشه بهم معرفی کنید لطفا؟ شماره چند بخرم واسه قهوه ای روشن؟ آخه از فروشنده ها که میپرسی هر چی رو دستشون باد کرده رو میگن..منم که اصلا وارد نیستم میترسم سرمو کلاه بذارن.