2777
2789
عنوان

تحصیلات.شغل ودرآمد همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 65 پست
تو این مملکت پارتی نداشته باشی بدبختی  چون تحصیلات به کارت نمیاد  من الان ارشد آموزش زبا ...

دقیقا ب نظرمن هم همینه

الان توخانواده ی من همه لیسانس اما دریغ از کار 

همش تو شغل های منفرقه بادرامد پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم ارشد هنرهای نمایشی دارند  خودم ارشد کارگردانی سینما حدود ۲۰ _ ۳۵_۴۰  کارگردان هستن ...

موفق باشید عزیزم پس شغلتون درزمینه تحصیلاتتون هستش ونتیجه ی موفقیدو درآمد خوب همینه

موفق باشید عزیزم پس شغلتون درزمینه تحصیلاتتون هستش ونتیجه ی موفقیدو درآمد خوب همینه

بله عزیزم شغل و تحصیلاتمون با هم مرتبط هست . خدارو شکر .. اما واقعیت اینه که خیلی میبایست اوضاع بهتر می‌بود .. ما هم تو حرفه امون بی شمار افرادی رو داریم که بدون تحصیلات قابل توجه یا حتی استعداد و ویژگی برجسته ای بسیار جلوتر از امثال ماها حرکت میکنند .. این درد آوره ..اینکه اشخاص بنا به تلاش ،تحصیل یا نبوغشون بالا قرار نگرفتن ..

راستی در جواب استارتر که گفته مدرک دخیله یا نه خودم تیزهوشان درس خوندم ولی نرفتم دانشگاه و جالبه او ...

دقیقا منم میخام همین نتیجه رو بگیرم 

ب نظرم تحصبثیلات ملاک موفقیت نیست

موفق باشن خیلی خوب میگیره همسرمن رییس بانک سپه هستش ودریافتی خالص ۱۳تومن هستش  درحالی ک بانک ...

برادرشوهرمن رییس خزانه داری بانک صادرات بود سال 93 فیش حقوقیش 23 تومن بود الان بازنشسته شده 11 ملیون میگیره

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

بله عزیزم شغل و تحصیلاتمون با هم مرتبط هست . خدارو شکر .. اما واقعیت اینه که خیلی میبایست اوضاع بهتر ...

حرفتون رو خیلی پسندیدم چون حرف منم همینه 

همسرمن خیلی تلاش میکنه از کارش کم نمیزنه ولی همیشه حقش رو‌خوردن وافراد بی لیاقت یا با پارتی و.....رو ترفیع پست دادن وهمسرمنو ندیدن

حرفتون رو خیلی پسندیدم چون حرف منم همینه  همسرمن خیلی تلاش میکنه از کارش کم نمیزنه ولی همیشه ح ...

میدونم .. به کرات در حرفه ی ما هم این اتفاق میوفته .. سخته پذیرش این نامردی ها ..این بی انصافی ها 

برادرشوهرمن رییس خزانه داری بانک صادرات بود سال 93 فیش حقوقیش 23 تومن بود الان بازنشسته شده 11 ملیون ...

اینم شانس ماست

کلا بانک ملی وصادرات خوب حقوق ومزایا میدن 

لیسانس کار گیرس اومد ولی منتظر بودجه ک فقط خدا میدونه کی میاد دو ساله ک منتظریم حالا هم نگهبان شرکت ...

انشاالله ک کارش درست میشه خدابزرگه عزیزم

باز خداروشکر بیکار نیست

عزیزم داداشم میگفت یکی از کارمندای بانک اومد  بود مغازه ام    فیش حقوقیشو نشونم داد م ...

بستگی داره کدوم بانک باشه 

بعضی از بانک ها ی خصوصی ودولتی حقوق پایین میدن