2777
2789

بچه ها برادرم چند روزه چشماشو عمل لیزیک کرده ولی چشم چپش قرنیش بعد عمل زخم شده و عفونت کرده الان همه جارو تاریک میبینه، دکترش گفته کاری از دست من برنمیاد باید ببرینش تهران پیش فوق تخصص قرنیه

ولی ما هیچ دکتر کاربلدی تو تهران نمیشناسیم که کارش فوق العاده باشه😭 شما کسی رو میشناسید که فوق تخصص قرنیه باشه و کارش عالی باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله هر چه زودتر شفا پیدا کنن،یه کلینیک ارمنیا تو هفت حوض هست و اسم یکی از دکتراش رایموند دانلیانتن هست البته الان دیگه عمل نمیکنه من وبرادرم از بچگی پیش اون میرفتیم و حتی برادرم تو سن ۷ سالگی تو چشمش دچار عارضه شد و ایشون از دو سالگی به پدرم گفتن و این تشخیص رو داده بود و دکتر فوق العاده ماهری هست و تشخیصاش حرف نداره

انشاالله هر چه زودتر شفا پیدا کنن،یه کلینیک ارمنیا تو هفت حوض هست و اسم یکی از دکتراش رایموند دانلیا ...

سلام عزیز دلم❤ خیلی ممنونم از کمکتون، چشمای برادرم خیلی بهبود پیدا کرده فک نکنم دیگه نیازی باشه برا دکتر رفتن ولی بازم ممنونم ازتون😘💜

سلام عزیز دلم❤ خیلی ممنونم از کمکتون، چشمای برادرم خیلی بهبود پیدا کرده فک نکنم دیگه نیازی باشه برا ...

سلام دوست عزیز،خداروشکر که چشمش بهتر شده و بهبود پیداکرده،انشاالله همیشه سلامت باشه🌹🌹❤😘