خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برامحرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخهکاربر قدیمیم. فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برام پیش اومده ...و برعکسشم شده ولی واقعا ناراحت شدم دلم خواسته کاش اونجا نبودم شاهد دعواشون باشم
🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برامحرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخهکاربر قدیمیم. فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا
مردا تا چشمشون به یکی میفته جو گیر میشن و چرت و پرت میگن ،مخصوصا که از خانواده خودشون باشه
ووای دقیقا
🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘